|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj bi to blo?
13.4.2006 13:53:24   
Anonimen
Prosim punce pomagajte!

Prvi dan menstre sm mela 3.4. do 6.4. Od 7.4. imava z mojim vsak dan spolne odnose. Ciklus imam na 30-31 dni. Včeri 12.4. sem na spodnjicah opazila rjavkast madež. Danes 13.4. pa ponovno madež (Velik 1cm premera, rjav, ni sluzast, ne smrdi).

Ko mal berem vse tole se mi zdi, da ni prišlo do vgnezditvene krvavitve, ker ubistvu imam ovolacijo nekje med 17-22.4. Al kaj ve pravte?
Me je pa prejšnji in včeri zvečer mal bolel trebuh in jajčniki. Midva bi bla tko vesela, če bi že kej blo ampak se mal bojim, da ni mogoče kako vnetje al kaj pa vem. Nikoli še nisem imela česa podobnega. Tudi ginekoloških težav nimam.

Vsem nam nestrpnicam pa kuj da zagledamo user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj bi to blo?
13.4.2006 14:42:15   
Anonimen
Tudi jaz imam podobno situacijo in me tudi skrbi, če ni kaj narobe....
user posted image  sem imela 25.03., danes zjutraj pa 19 dan pouser posted image , pa se mi je pojavil rjav izcedek, ne veliko ampak tolika da je. Ampak rjavuser posted image , ne sveža kri, kot naj bi bila pri vgnezditveni krvavitvi, tako da ne vem kaj naj to pomeni, imam ciklus 28-29 dni, sicer običajno nisem imela nikoli vmesnih izcedkov do sedaj,....
Upam na user posted image , vendar se hkrati bojim user posted image user posted image user posted image  da je kaj drugega narobe,...

Obema želim srečen razplet te situacije in da bo čimprej user posted image user posted image  in pošiljam ti eno user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
13.4.2006 14:55:42   
Snoopika
Sem ravno danes prebrala da vgnezditev pride od 8 do 10 dni po ovulaciji. Jaz bi rekla, da je to bolj ovulacija. Mogoče malo prej. Ne vem no... upam na najbolje....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.4.2006 15:24:09   
Tejchy
Glede na datume bi js rekla, da gre v obeh primerih prej za ovulacijo kot pa za vgnezditveno krvavitev. Le ta je bolj značilna oz. se ponavadi pojavi par dni pred user posted image . Ovulacija pa lahko variira - nimajo je vse točno na sredini meseca, pojavi se lahko kaj hitro po zadnji user posted image  ali pa nekaj dni pred naslednjo. Čisto odvisno od vsake posameznice. Možno pa je tudi, da gre za kakšno vnetje. Če te skrbi pokliči svojo G, če ne pa ti priporočam da fejst user posted image  in držim pesti, da bo kaj ratalo... user posted image

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.4.2006 19:40:08   
lučka 25
Mogoče bo moja izkušnja kaj pomagala. Jaz imam zelo neredno user posted image  ,tam okoli na 32-45 dni. Tako tudi težko vem, kdaj imam ovulacijo. Meni se je do sedaj pred pol leta ta izcedek pojavil 2x in kmalu po zadnjem sem bila pri ginekologu, ki mi je rekel, da gre za ovulacijo. Ta mesec pa sem na 32 dan v ciklusu po izračunih bazalne temperature in ovulacijskih testih dobila potrditev, da gre res za ovulacijo. Kot je povedala Teychi, ovulacija je lahko kdaj takoj ali tik pred user posted image . Moja sodelavka je pri prvem otroku zanosila tik pred user posted image , pri drugem pa takoj po user posted image . Tako, da si nekatere ovulacijo res težko izračunamo. Prejšni mesec sem jo jaz imela 23 dan v 37 dnevnem ciklusu, sedaj pa 32 dan v ciklusu. Upam pa, da user posted image  ne bo prišla, kajti po 1 letu bi si res že želela videti user posted image . Pa vso srečo vsem, da bomo kmalu srečke user posted image .

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.4.2006 20:39:36   
KODA
Lahko je res ovulacijska krvavitev.Mene takrat boli,kot bi dobila mensruacijo.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?