Pupica
|
A mogoče ne pretiravate, 7,8,10 m ? No vsak po svoje Mislim, da si si že z drugim stavkom odgovorila. Pri nas smo jo dali pri 10mes bolj tako za preizkušnjo. Ko ji je uspelo narediti "baso" je bila zelo ponosna in zadovoljna. Potem pa je kahlica postala del rutine. Nihče je ni silil, vedno pa je na dosegu roke. Če želi iti na stran je sama privlekla kahlico na dan. Prav tako jo nismo z muko držli na kahlici, pač pa je sama "uživala" na njej, vmes sem ji jaz na hitro naredila še frizuro, da ji laske niso nagajali, ona pa je gledala TV ali listala po knjigicah. Če pa ne bi zdržala, če se ne bi podelala, če bi silila dol s kahle, verjemi mi, da je ne bi nihče več silil, pač pa bi poizkusili odvajanje pri 2,5 letih ali celo 3 letih! Ne vem no, mogoče poizkusi samo odgovoriti na vprašanje, kdaj ste dali. Ne pa vse ki niso tako naredili kot ti takoj obtožiti in ožigosati, da je to prekmalu. Sej nismo vsi enaki, a ne? No tut otroci niso! Definitvno je tudi razlika med spoloma. Če bi bil pa fante, pa bi lahko začeli šele po 3 letu, ali kasneje. Pa kaj? Bi me potem morala ožigosat, da sem mama, ki se ji en ljubi dat otroka prej ali kaj?Ma Se opravičujem če ni blo mišljeno tako, ampak res me pogreje ( hormoni kaj češ), če nekdo sodi le po sebi. Vse ki delajo drugače pa vpraša, če se jim zdi njihovo ravnanje normalno. Jaz nikoli ne berem odgovorov, pač pa samo povem, kaj o tem mislim jaz.Oz.kako smo mi začeli. Potem naj se pa tisti, ki sprašuje za mnenje sam odloči, kdaj bi pa po njegovem bilo primerno. LP
|