Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: še enkrat AVTOSEDEŽ RECARO 12.4.2006 11:10:37
|
|
|
|
mišika
|
ja, mi ga imamo.Res je vreden svojega denarja.Kupili smo ga pred 5 leti v Avstriji.Je pa čisto enak kot ga ima sonček v spletni trgovini. Trenutno imamo v uporabi Maxi Cosi Priori XP, ker je naš fantek star ,,šele,, 9 mesecev in ga RECARO še čaka na podstrehi. Je pa narejen iz zelo dobrih materialov, blago se ni nikjer nič scufalo in zelo fajn je tudi to da raste z otrokom ker se zgornji del naslona potegne gor in dol do otrokovih ramen in se tako nastavi višina sedeža. Bi vam kar svetovala nakup.
|
|
|
|
RE: še enkrat AVTOSEDEŽ RECARO 12.4.2006 15:02:20
|
|
|
|
novincek
|
Hvala za odgovor, ampak jaz sem še bolj firbčen! Zanima me kako je z naklonom sedeža, v primeru če otrok spi? Če je možno izvedeti tudi to, kje v Avstriji ste ga kupili? Hvala! LP
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Nenadno šepanje otroka - moramo biti zaskr...Dva tedna po okužbi zgornjih dihal, na primer po prehladu, se lahko pojavi nenadno šepanje malčka ali otroka. Za kakšno ...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?