|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   neprehodni jajcevodi
11.4.2006 12:10:29   
Anonimen
A mi lahko pove katera kaj več o neprehodnih jajcevodih oz pelvičnem vnetju. Dr. pušenjak pravi da imam lahko kaj od tega ker nikakor ne morem zanositi. trudim se šele 4 mesece ampak mi je vse skupaj ful čudno ker sem dvakrat zanosila takoj (žal se je drugič končalo z ss). Kaj menite o tem, ker sem že čist obupana?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: neprehodni jajcevodi
11.4.2006 12:37:05   
Anonimen
Neprehodne jajcevode je imela moja mami (pred 29 leti). Pol je mogla iti na operacijo, takrat šev Nemčiji, na prepihavanje...
Zdravila se je dobra 4 leta preden je zanosila. Potem je rodila mene, sicer je imela pol še 2x ss, nato je rodila še dve punčki (moji sestri). Tako, da vse se reši, sam včasih ful traja.

Veliko sreče!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
11.4.2006 15:12:33   
naja78
preiskava,ki to pokaže je HSG. 100% pa laparoskopija.
4 mesece pa res ni veliko.
malo še počakaj potem pa pojdi vsaj na pogovor.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.4.2006 18:51:54   
emaa
Neprehodni jajcevodi so lahko posledica vnetja, kar se odpravlja z laparoskopijo kot je rekla naja78. Strinjam se z njo, da 4 mesece res še ni nobena doba, malo še počakaj, preden gre na posvet, saj se za problem šteje eno leto poskušanja.  

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.4.2006 11:41:32   
Matejci
Pozdravljene!

Če sem prav razumela se lahko neprehodnost jajcevodov uredi z laparoskopijo ? Ker nekje sem čitala, da še pri nas nemorejo nardit posegov za prehodnost jajcevodov( se mora it v tujino ) in se odločajo kar za umetno oploditev. Ker jaz grem v kratkem na preiskave za prehodnost jajcevodov - HSG. In me zato zanima, kakšne so možnosti če ugotovijo, da je tio napaka za mojo neplodnost.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.4.2006 17:37:31   
emaa
Matejci jaz sem šla na laparo direkt brez HSG, pa so odpravili težave. So pa kar nekaj puncam na HSGju ugotovili težave in jih odpravili z laparo.

(odgovor članu Matejci)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.4.2006 19:36:42   
Matejci
Emamair jaz pa sem zdaj 3 mesece jemala klomifen ( folikli lepo nastajajo in hormonskih težav tudi nimam). In me je G kar naročil na HSG. In če bo tukaj vse ok mi je reko,da bo oba s partnerjem napotil v Maribor - oddelek za neplodnost. Zakaj me ni naročil takoj na  laparaskopijo ne vem. Mislim, da ima vsak G drugačno metodo.

Morda pa mi ta mesec uspe. Nikoli se ne ve. Upanje moramo zmeraj imet. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.4.2006 19:53:40   
emaa
jaz sem hormonske preiskave morala opraviti najprej, potem laparo, šele potem sem imela klomifen, ki pa meni ni pomagal, trenutno čakam na M, da začnem z IVF postopkom.

(odgovor članu Matejci)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.4.2006 20:36:24   
Matejci
Kako zanimivo, vsak g ima svoj način ugotavljanja neplodnosti. emamair Kakšne preiskave so to IVF.  Nekaj postopkov imam sprintanih in nikjer nisem zasledila IVF.

Ugotovila pa sem, da če se sam ne pozanimaš vnaprej kaj te čaka, ne veš ničesar. Čeprav bi ti to moral povedat G.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.4.2006 7:01:33   
emaa
IVf je oploditev z biomedicinsko pomočjo, po domače epruvetka.

(odgovor članu Matejci)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Izbira bolnišnice
Janjikaaaa

V kateri bolnišnici ste oz. najverjetneje boste rodile?

Ljubljana (28%)

Maribor (12%)

Slovenj Gradec (9%)

Drugod po Sloveniji (47%)

Avstrija (2%)

Druge države (2%)

Število vseh glasov: 212

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!