Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kako izgleda alergija na mleko? 9.4.2006 0:25:26
|
|
|
|
rozi81
|
Zanima me kako izgleda alergija na mleko? Ali se to pokaže pri vsakem otroku drugače? To pa sprašujem zato, ker ima moja čisto rdeča lička, kot bi jo ful mraz napihal ali pa kaj podobnega, ni hrapavo, samo rdeče aja pa še malo ima po bradici. Je pa včeraj pri mojemu probala malo corn flakesa (pol male žličke), ki je bil namočen v mleko. Res pa je da ni imela prvič stik z mlekom ampak ji naredim pire, špinačo in take stvari vedno z alpskim mlekom. Ali je možno da je to od zobka, ki ji gih kar leze vn? Pa tudi na na sončku je včeraj zaspala za ene 20 min, samo če bi bilo od sonca bi bil rdeč tudi nosek, pa ni. Upam da bo katera vedla za kaj bi se lahko šlo tuki, ker ima res fajn rdeča lička. Stari pa smo 9,5 mesecev. Hvala za odgovore. Lp S
|
|
RE: Kako izgleda alergija na mleko? 9.4.2006 0:45:46
|
|
|
|
KODA
|
Pri našemu tamalemu se je alegija na mleko ugotovila pri starosti 10 dni.Začelo se je s hudo drisko,ter nenhno je bil lačen in ni se redil.Blato je bilo živo rumeno in zgledalo je kot čista voda.Nato se je pojavil še atopijski dermatitis.Naš je kot dojenček imel živo rdeča lička.Koža je bila suha in hrapava.Pa tudi po telesu je bilo tako.
|
|
RE: Kako izgleda alergija na mleko? 9.4.2006 8:57:21
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Tole bo najverjetneje od sončka in vetra - včeraj je tudi fajn pihalo. Verjetno ima mala suho in občutljivo kožico in ji vsak piš zdejle, ko je še mrzel veter škoduje. Drugič ji, predno gresta ven, namaži lička in bradico z zaščitno kremico, lahko že kr tako s faktorjem, al pa čist navadno soleo! Sam da ima zaščiteno! Vsaj pri našem se je ta rdečica izkazala za to.
|
|
[Brisano sporočilo] 9.4.2006 9:06:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kako izgleda alergija na mleko? 9.4.2006 20:49:33
|
|
|
|
tins
|
Se strinjam z Nati: to je sigurno od sonca. Tale prvi spomladanski sonček je ful nevaren za pikce, še posebej, če imajo občutljivo kožo. Včeraj smo bili 30 min na sprehodu z nahrbtnikom, nenamazani, in domov prišli z živo rdečimi lički! Kupi dobro zaščitno kremo, pa bo!
|
|
|
|
RE: Kako izgleda alergija na mleko? 19.4.2006 10:20:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdravo. Tudi moja pupika ima tako redča lička, samo da vse skupaj traja že par mesecev. Občasno se ji pojavijo tudi pikice na zapestju, za katere smo ugotovili, da jih povzročajo jajca. Bili smo na testu za alergijo a niso odkrili nič. Nato sem jo peljala na bioresonanco kjer so odkrili cel kup alergij. Držimo se diete, rokice so kar vredu, lička pa ostajajo rdeča, enkrat manj , drugič več. Nobena kremica ne pomaga, tako da res nimam pojma kaj je to. Stara pa je 1,5 leta. Jo pa nič ne srbi ne rokice, ne lička. Ima kdo podobne izkušnje.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?