Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Zmenek v Mb-kam in kako? 8.4.2006 14:20:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Spoznala sem nekoga.Bila sma že na kosilu.Vsak dan se slišima.V četrtek me je povabil na zmenek,ki naj bi bil presenečenje zame,a je vse skupaj padlo v vodo,ker sem bila predolgo na faksu.Včeraj mi je povedal,kaj je imel pripravljeno-hotel me je povabiti na dražbo starin,kjer bi mi kupil šatuljico za uhane,ki jih obožujem.Lepa ideja in zelo se je potrudil.Ker je rekel,da je njegova ideja padla v vodo in da sm jaz sedaj na vrsti,da organiziram zmenek,imam do tega ponedeljka čas,da organiziram nekaj "extra" v Mariboru(center Mb,ker nimama avta).Pa sm ostala brez ideje-zato se obračam na vas...kam in kako?Aja,pa dobila se bi zvečer,brez časovnih ovir. Že v naprej hvala za ideje.:)
|
|
|
|
RE: Zmenek v Mb-kam in kako? 8.4.2006 16:16:57
|
|
|
|
Tejči
|
Uf, zakaj pa mora biti ravno nekaj posebnega Lahko je čisto normalen zmenek in se bosta prav tako imela lušno. Lahko gresta v park, malo poklepetata, kljunčkata Ali pa na Lent-na sprehod ob dravi (če se ne bojita ptičje gripe), ali pa v kino,... Nekih posebnih idej pa žal nimam.
|
|
|
|
RE: Zmenek v Mb-kam in kako? 8.4.2006 19:12:58
|
|
|
|
k1
|
mogoče najino varianto: romantični sprehod okoli treh ribnikov, pol pa na en kozarček dobrega vinčka?
|
|
|
|
RE: Zmenek v Mb-kam in kako? 8.4.2006 19:30:29
|
|
|
|
frutka_
|
V ponedeljek je marsikatera gostilna zaprta. Sicer pa ti priporočam Tako's ali pa Novi Svet.Prija tudi kakšna tortica iz Ilicha alipa taboljša kava iz Bariste.
|
|
|
| Stran: [1] |
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?