Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: čiščenje ploščic in fug 6.4.2006 21:52:22
|
|
|
|
Anonimen
|
V bolje založenih trgovinah obstaja čistilo prav za čiščenje umazanih fug. Poglej v BAUHAUSU, MERKURJU. Mogoče bi ti pa uspelo, če fuge namočiš z varekino. Probati ni greh pravijo. lp
|
|
|
|
RE: čiščenje ploščic in fug 6.4.2006 22:33:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Čistilo za fuge, zobna ščetka ali žica. Če so fuge bele, jih bo pa verjetno lažje prebarvat.
|
|
|
|
RE: čiščenje ploščic in fug 6.4.2006 23:39:23
|
|
|
|
lelaval
|
Jaz ploščice in fuge v tuš kabini čistim z Brefom - s klorom (je za plesni).
|
|
RE: čiščenje ploščic in fug 6.4.2006 23:50:16
|
|
|
|
KODA
|
Kolegica mi je kazala eno čistilo za fuge,ki ga je kupila v OBI-ju.Spomnim se samo,da je v zeleni platenki,stane pa okoli 1000 sit.Baje zelo učinkovito.
|
|
RE: čiščenje ploščic in fug 7.4.2006 7:25:01
|
|
|
|
bambolina
|
Eno čistilo je pa res super, za vse še tako trdovratne madeže...to je Maglio (v plastenki na šprico - rumene barve). Jaz ga kupujem v Mercatorju in ga imajo gotovo v vseh bolje založenih trgovinah. Samo pošpricaš in pustiš 2 minutki in zbrišeš, učinek je neverjeten. No, fuge bo potrebno še malo zdrgniti. Probaj, res je fajn!
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?