Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: določitev dioptrije pri otrocih 5.4.2006 21:28:41
|
|
|
|
ona
|
Te kapljice je treba dajat,da skrči zenico ali razširi ali nekaj takega,ne znam točno povedat.Mi smo malemu tudi dajali in baje da ima po teh kapljicah malo zamegljen vid in se potem vse uredi.Tako,da ne skrbi,te kapljice ne naredijo nobene škode,je pa koristno za izmerit dioptrijo!
|
|
|
|
RE: določitev dioptrije pri otrocih 6.4.2006 8:40:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Ko so meni vid pregedovali računalniško, se nič ne spomnim kakšnih kapljic. Ma vi jih dajejte, kolikor jih boste res sploh uspeli v oko dati (vem, kako to izglda pri tako majhnem otroku), saj druge izbire nimate. Najbrž bo šlo s solzami vred več ven kot not, ampak drugega ne morete. Kar povejte to potem na pregledu. Vsaj jaz bi.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
novo letoLelly28 RRAli ste si zadali kakšno novoletno zaobljubo ?da (
40%)
ne (
60%)
Število vseh glasov: 10Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!