|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Glavobol
4.4.2006 13:38:58   
nelly
Punce mene pa zanima, če je katero v nosečnosto tudi bolela glava. Mene na vsaka dva dni ali pa celo vsak dan. Pritiska nimam povišanga, ker takrat se mi ponavadi zelo moti.Ali je imela katera podobne težave z glavobolom??
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Glavobol
4.4.2006 14:01:57   
ma19teja
Jaz sem imela prvo nosečnost stalno take glavobole za znoret, predvsem prvo tromesečje. Zaradi rjavega izcedka sem bila 10 dni v porodnišnici in tam so mi dali Lekadol, ker je bil glavobol res neznosen. Mi ni nič pomagal, ker sem ga takoj zbruhala.

Edino kar mi je pomagalo je bilo šumečke Magnesol in tableti B-kompleks. Tudi to so mi svetovali v porodnišnici... vendar bolj zaradi izcedkov. Ampak sem se prepričala, da to pomaga in je, ker drugega itak nisem mogla.

Zdaj v drugi nosečnosti so glavoboli tudi prisotni, na srečo pa vsaj do sedaj ne tako močni in niti ne tako pogosti kot v prvi. Zdaj pijem samo Magnesol. Trikrat, ko je bilo res hudo sem vzela Lekadol in tokrat mi je pomagal.

Aja pa zelo veliko navadne vode sem pila, tudi to naj bi pomagalo.

Upam, da sem ti kaj pomagala.

Lp, Mateja

(odgovor članu nelly)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.4.2006 22:26:54   
MIN
Ja tudi mene je v drugi nosečnosti zelo bolela glava.Pojedla sem lekadolov malo morje,pa ni nič pomagala.Potem sem pa malo manj sedela za računalnikom in tv in več ležala v temni sobi-po nasvetu zdravnice,pa mi je bilo bolje.

(odgovor članu nelly)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.4.2006 15:59:13   
SelmaC
Tudi mene so strašno mučili prvo tromesečje, po cel dan  in do 5x na teden. Ko sem stopila v 4. mesec so čudežno izginili. Zdaj sem v 30 t. Lekadole pa nisem jemala, ker mi tudi pred nosečnostjo niso nič pomagali. Sem pač potrpela, ker sem vedela, da ko se bom naslednje jutro zbudila bo najbrž boljše. Eno obdobje pa je bilo res hudo, mogoče pa mi je pomagalo tudi to, da nisem imela praznega želodca, ker v nasprotnem primeru mi je bilo še slabo povrhu.
Potrpi, ker bo minilo in lp

(odgovor članu MIN)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.4.2006 18:15:36   
Anonimen
Jz sem imela hude glavobole, sem tudi bruhala zaradi tega. Lekadol ni pomagal. Bolečine sem si lajšala tako, da sem si na glavo navezala obkladke s kapljicami 31 ali s kitajsko mastjo. Pomagalo mi je tudi vdihavanje sivke. Sicer me je glava še kar bolela, vendar so bile bolečine znosnejše.

(odgovor članu SelmaC)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?