|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   enake želje
3.4.2006 21:34:38   
daisy23
punce, ker si veliko od nas želi zagledati user posted image user posted image , pa jim to ne uspe tako zlahka in so naše zgodbe zelo različne, hkrati pa so te informacije zelo  koristne, bi predlagala, da si izmenjamo  kratke opise naših težavic. upam, da ste za.
naj začnem prva...nauser posted image aktivno delava skoraj leto dni...na začetku bolj sproščeno, zdaj vse bolj obremenjeno z merjenjem BT,svečami itd. v kolikor ne bo nič, bova začela tekati okoli  zdravnikov.Oba sva na začetku tridesetih let.Vedite, da niste same.Držim pesti za vse vas.user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: enake želje
3.4.2006 21:45:47   
Anonimen
Na drugem user posted image  delava že skoraj leto in pol. Za mano je prvi ciklus Klomifena, vandar ta mesec ne bo nič-ker moža v času ovulacije ni bilo doma user posted image .

Doma imava že 2 letnega lumpija, katerega sva tudi čakala dobri dve leti in mi je uspelo zanositi po HSGju.

(odgovor članu daisy23)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
4.4.2006 7:21:33   
hati
Na user posted image  delamo od avgusta 2004. Za mano je 31 neuspelih poizkusov. Vsak mesec posebej upam in čakam. Za mano je že HSG in 3 meseci Klomifena (sep, okt, nov 05) Imam že datum za laparoskopijo, ki je v maju. Torej še en mesec upanja do takrat. Potem pa spet v nove boje. Enkrat bo že uspelo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.4.2006 10:48:54   
ona78
Midva se trudiva za user posted image  dobro leto in pol. Septembra sem imala HSG, vse ok;prmiogram tudi v mejah normale.
Januarja  sem imala laparo in histero, kjer so mi ugotovili endometriozo, sedaj pa sem že tretji ciklus na Klomifenu.... upanje zadnje umre!!!

Srečno za tisto srečo, ki nekje čaka nate, za drobno in malo večjo, ki zaboli ko trči vate.

Srečno, za tisoč srečic, srečenosnih svetlih kometov,
za bližnje srečanje z nami, v orbitah srečnih planetov!!!

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.4.2006 12:02:47   
lana38
Na 2.user posted image  sva delala 15 mesecev. Ko je končno uspelo in sem bila noseča, so mi na amniocentezi ugotovili kromosomsko napako pri plodu, tako da se je nosečnost končala v 20.tednu.  Zdaj ko dočakam prvo Muser posted image  po vseh težavah, bova ponovno začela. Upam, da se tokrat srečno izteče.
LP

lana38

(odgovor članu ona78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.4.2006 14:17:53   
teira
Živjo Daisy23 in vse ostale
tudi midva si neizmerno želiva user posted image  in se trudiva že 2 leti. Za mano je HSG in vsi ostali pregledi, da o KL niti ne govorim - sem že odvisnik user posted image .

Za vse upam, da bomo čimprej postale srečke user posted image  pa še to za našo srečo user posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.4.2006 14:40:12   
daisy23
punce, kaj pomeni kratica HSG in kakšen je učinek Klomifena. Hvala za odgovor.user posted image kako si ponavadi sledijo koraki, če ne moreš zanositi...

(odgovor članu teira)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.4.2006 14:43:43   
Ayo
Jaz bi pa samo tole rekla, da sem danes zaradi bolecin, ki mislim da jim botruje ovulacija, ostala doma, celo noc nisem spala.  sem pa zelo user posted image , ker je tudi moj user posted image  se vedno na sluzbeni poti, in to ravno sedaj, ko se mi zdi da jacniki fuuuuuul delujejo, ze tako ali tako imam vse cikluse pobrkljane.

Sem si pa lepo kar zacela pisat v koledarcek pocutje med ovulacijo, poslabsan apetit, slabost, stopnejvanje bolecin v trebusnih predelih, nespecnost, povecan izcedek... Ker imam neredne M si bom lepo sedaj kar tako pomagala. Ko bom M dobila, bom odstela - po vase koliko dni?? - da bom prisla na enega od teh dneh, ko imam bolecine. Ja, sem verjetno zakomplicirala z matematikouser posted image  mogoce bo pa pomagalo. Keep you informed! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.