|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pozdravljene moj +
3.4.2006 21:28:11   
mirjanajelenko
javljam se da vam povem danes sem bila pi gin. zvedela sem da sem res zanosila . zanosila sem po naravni poti po 5 letih zdravljenja ne vem kako vem pa da mi je full lepo  zvedela sem da sem že 9 devetem tednu user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  lep pozdrav vsem

< Sporočilo je popravil mirjanajelenko -- 3.4.2006 21:37:54 >

prvi sonček 25.11.2006 Hčerkica
[img]http://tickers.baby-gaga.com/p/dev319pr___.png[/img]
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pozdravljene moj +
3.4.2006 21:34:28   
pikica123
Čestitke!!! user posted image user posted image user posted image

Sam nism čist razumela, kaj si hotla povedat kako si v 9 mesecu, verjetno tednu,ane?

Lp

(odgovor članu mirjanajelenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.4.2006 21:36:07   
mirjanajelenko
seveda sem videla pa sem popravla čisto sem še zmešana od sreče haha

(odgovor članu pikica123)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.4.2006 21:41:33   
Anonimen
Ooooo, super novička. Čestitke user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4
3.4.2006 21:47:29   
dulcinea
Čestitam!!!user posted image user posted image user posted image Zelo sem vesela zate.

LP, D

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.4.2006 22:05:41   
Andy29
to morajo biti občutki....po petih letih!
čestitam!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.4.2006 22:26:17   
mamči
         user posted image               user posted image Čestitke!!!!!!!! Uh, tega otročka sta pa res dolgo čakala.

Neposredna povezava do sporočila: 7
3.4.2006 23:27:27   
potocnik
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITAM!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Suzana

Enej je rojen 22. junija 2005 v Mariboru.

http://enejpo.moj-album.com/

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.4.2006 7:37:41   
hati
user posted image  user posted image  user posted image  wauuuuu čestitke!!!! user posted image  user posted image  user posted image  Mirno in lepo nosečnost želim.

(odgovor članu potocnik)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.4.2006 7:41:15   
Ženkica
Bravo!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.4.2006 8:12:48   
anadejka
To je pa res super lepa novica user posted image user posted image user posted image !!!
Čestitam in vse lepo želim!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
4.4.2006 8:52:40   
cocki
Tudi jaz ti še enkrat čestitam in ti želim čudovitih user posted image

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
4.4.2006 9:46:24   
muki1
Zelo lepe novičke, čestitam.Morajo biti pa res sjajni občutki po tolikšnem času zanositi.
Pridruži se nam na čvekanju v pričakovanju, saj si oktoberka, ne?

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu cocki)
Neposredna povezava do sporočila: 13
4.4.2006 10:16:35   
soncece24
Super, Čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 14
4.4.2006 10:18:49   
KODA
user posted image user posted image čestitke.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 15
4.4.2006 10:34:46   
ona78
čestitke user posted image  user posted image  user posted image

Srečno za tisto srečo, ki nekje čaka nate, za drobno in malo večjo, ki zaboli ko trči vate.

Srečno, za tisoč srečic, srečenosnih svetlih kometov,
za bližnje srečanje z nami, v orbitah srečnih planetov!!!

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 16
4.4.2006 18:49:21   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image čestitke....

(odgovor članu ona78)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
4.4.2006 18:58:20   
Sulfinija
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  To je res ena lepa novica!!!

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
4.4.2006 19:31:48   
jasnika
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lepo nosečnost ti želimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 19
4.4.2006 21:07:42   
tinkamiška
Ja to je pa res lepo prebratuser posted image

Čestitke in vse lepo še naprej!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 20
4.4.2006 21:10:05   
ANDREJA 75
SUPERuser posted image user posted image ČESTITKE IN LEPO user posted image

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 21
4.4.2006 21:30:45   
lucika
user posted image user posted image user posted image tudi od mene,,,....

imam pa eno podvprasanje, ne zameri, ampak odkar te berem me zanima: kako se ze pet let zdravis, ce si pa stara 25 let. a si pr 18 zacela delat otrocka in ko pol ni slo eno leto, so te dali na zdravljenje pr 19-20 letih???? saj je ok, sam si skor ne predstavljam...

(odgovor članu ANDREJA 75)
Neposredna povezava do sporočila: 22
4.4.2006 21:51:18   
tajči84_
user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image  tudi v mojem imenu....

...sej ni nič takega če je začela že takrat user posted image ...jaz imam sedaj 22 in tudi nekje dve leti delava na user posted image ...sam na žalost me moj g. ne jemlje resno user posted image ,zato grem zdaj maja k drugemu....user posted image

Sej vem da dan danes je vedno manj takih ki delajo na user posted image  pri 19 ali 20, ampak nekatere pa le delamouser posted image ...pa brez zamere

No za vse tiste ki nismo v veselem pričakovanju, držim pesti da čimprej zagledamo user posted image user posted image ...

LP

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 23
5.4.2006 0:31:25   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image Bravo!!!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: odgovor luciki
5.4.2006 14:26:42   
mirjanajelenko
z mojim fantom sma skupaj od mojega 17 roj dne , ko sem končala šolo sem se preselila k njemu  ima hišo ki sta mu jo zapustila oče ter mama  ...(pri 9 letah je izgubil oba starša .....)
1 leto sem imela koncatrepcijske tablete  začela sem se rediti ter sm jih dala vstran odločila sma se da boma ahtala,  parkrat slučajno nisma ter sem začela  pri 19 letu malo sumiti, tako sma se odločila kaj bo pa bo  prihodke ter srtreho sma imela tako da sva bila pripravljena na otroka  v 8 mesecah ni  bilo nič tako sem mojega zdravnika prepričala da že delama kao eno leto pa ni nič naj me da v mb ter se je začelo pri 19,5 letih v mb ok mislim da sem bila dovolj jasna če te pa kaj zanima   še mi piši privat okuser posted image user posted image
ali tebe mogoče ni dal naprej 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?