|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj v cvetlični vrtiček?
2.4.2006 8:49:58   
kepa*
Ob že omenjeni terasi imam tudi cvetlični vrtiček cca. 3x3 m, ki bi ga zdaj rada posadila z rožicami. Trenutno so tam le narcise, pa nekaj jagod. Sama pa razmišljam, da bi ga posadila z rastlinjem, ki bi lepo delalo večino leta. Pa da bi mi bilo seveda v ponos.user posted image
Nimam pa veliko časa, zato bi potrebovala čimbolj enostavne in nezahtevne rastline. Po možnosti trajnice. Mi katera priporoča kako cvetočo trajnico, ki bi jo bilo pametno nasaditi?
Naj še povem, da je vrtiček precej na sončni legi, zemlja je pa bolj kot ne revna.

Letos pa bo!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj v cvetlični vrtiček?
2.4.2006 10:26:47   
Anonimen
Spet jaz. user posted image

Trajnice niso tako nezahtevne kot na prvi pogled izgleda. Večino je na vsaka tri, štiri leta jih je potrebno razredčiti in presaditi, potrebno je obrezovanje, čiščenje in druga nega. Zato je zelo pomembno kaj izbereš. Trajnice so tudi precej drage. Če bi zasadila omenjeno gredo samo s trajnicami lahko mimogrede prideš na 200 jurjev!
Nobena trajnica ne cveti celo leto, redke so zimzelene.
Najboljša je kombinacija zimzelenega grmičevja, trajnic, ki cvetijo v različnih obdobjih, kake vrtnice, čebulnic in enoletnic.

Kaj izbrati pa ti bodo najbolje povedali v kaki dobro založeni vrtnariji.

(odgovor članu kepa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
2.4.2006 11:09:26   
india
Tako kot ti svetuje Selena, bi tudi jaz šla v vrtnarijo, najbolje v kalio ( tam dobim jaz vedno najboljše nasvete).
Bi pa vsekakor na tako gredico zasadila hortenzijo, vrtnice, spomladanske čebulnice in kakšne plezalke.
Vmes pa bi se poslužila lubja,ki prepreči travi,d a nam napade rože.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.4.2006 22:42:34   
kepa*
Hvala obema. Kakih 200 jurčkov si pa zdaj, ko se bomo lotili prenove hiše, res ne morem privoščiti. Morda bom zaenkrat posadila kake enoletnice, drugo leto pa bolj načrtno.

Letos pa bo!

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?