Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj v cvetlični vrtiček? 2.4.2006 10:26:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Spet jaz. Trajnice niso tako nezahtevne kot na prvi pogled izgleda. Večino je na vsaka tri, štiri leta jih je potrebno razredčiti in presaditi, potrebno je obrezovanje, čiščenje in druga nega. Zato je zelo pomembno kaj izbereš. Trajnice so tudi precej drage. Če bi zasadila omenjeno gredo samo s trajnicami lahko mimogrede prideš na 200 jurjev! Nobena trajnica ne cveti celo leto, redke so zimzelene. Najboljša je kombinacija zimzelenega grmičevja, trajnic, ki cvetijo v različnih obdobjih, kake vrtnice, čebulnic in enoletnic. Kaj izbrati pa ti bodo najbolje povedali v kaki dobro založeni vrtnariji.
|
|
|
|
RE: Kaj v cvetlični vrtiček? 2.4.2006 11:09:26
|
|
|
|
india
|
Tako kot ti svetuje Selena, bi tudi jaz šla v vrtnarijo, najbolje v kalio ( tam dobim jaz vedno najboljše nasvete). Bi pa vsekakor na tako gredico zasadila hortenzijo, vrtnice, spomladanske čebulnice in kakšne plezalke. Vmes pa bi se poslužila lubja,ki prepreči travi,d a nam napade rože.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?