|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ali so takšne bolečine normalne
1.4.2006 19:18:08   
Anonimen
 že dobra dva meseca sem se  počutila zelo slabo bolečine v križu ,kolki trebuh, slabost, bruhanje , puls srčni utrip mi včasih podivja na120   .. to se je dogajalo ponavadi 3 dni pred mins, azdaj so bile bolečine skoz mins pa ne   mins mi je vedno zaostajala imela sem jo 2-3 krat letno  lani avgusta so mi v mb rekli (5 let se že zdravim za neplodnost) da pri 1 min.... naj pokličem te ni bilo  dokler nisem jedla 3 dni za pospešitev minstrua... tabletke. ko sem klicala so me naročili na 10 maja...
v torek  sem se odločila da grem delat test bil je +++ pozitiven , nisem mu dosti vrjela sem šla še gin. ampak ga ni bilo zato sem naredila samo laboratorij ki je pokazal tud +++ se pravi sem noseča.. po njaravni poti...  ali je možno da imam take bolečine na začetku ker trebuh mam pa full napet sem namreč bolj močna  tako da se teže opazi če se mal zrediš.. ali je možno da sem dlje kake bolećine ste ve mele
boli me da jočem pa ne zdaj ko sem zvedela že prej ja v ponedeljek grem ginekologu
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ali so takšne bolečine normalne
1.4.2006 20:04:55   
naja78
ČE TE TAKO BOLI DA JOKAŠ NE VEM KAJ ŠE ČAKAŠ.TECI NA URGENCO,DA TE PREGLEDAJO.lahko da si zanosila izven maternice.

občasne rahle bolečine med user posted image so pa normalne.

srečno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?