|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   OSTALA SAMA
1.4.2006 14:17:54   
SANIKA
SEM V 12 TEDNU NOSEČNOSTI Z MOJIM PARTNERJEM SVA SE ZELO SKREGALA .PRESELILA SEM SE NAZAJ K STARŠEM,ŽE EN TEDEN JE OD TEGA NITI ME NI NIČ POKLICAL,NITI JAZ NJEGA -ČISTO SEM OBUPANA IN DEPRESIVNA,CELE DNEVE JOČEMuser posted image PA VEM DA TO NI VREDU ZAuser posted image !ZELO BI BILA HVALEŽNA ZA KAK NASVET!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: OSTALA SAMA
1.4.2006 14:36:57   
total
Kaj naj rečem,zelo mi je žal zate,očitno je bil velik vzrok kreganja,da sta se tako razšla,misliš da ni upanja več za vaju,glede na otročka se probajta pobotat,držim pesti.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu SANIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.4.2006 16:06:58   
dory
Jst bi vsekakor mal pocakala, da se vse skupaj malo ohladi, da tako ti kot tvoj fant vidita kaj cutita,kaj si zelita in potem vrzeta karte na mizo...mirno in s pogovorom sele potem razcistita...daj casu cas, ne prehitevaj dogodkov pa bo...cas prinese vse odgovore...

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.4.2006 21:00:42   
Gina
Se strinjam s tejo.

Pa nekaj ne razumem, kaj bi sploh rada, bila z njim ali ne? Ker če bosta kdaj skupaj, je čisto brez veze se mulit en teden in trpet zraven, a ni boljše prec popustit, če misliš popustit. Če pa je bila stvar preveč resna in če noben ne more popustit, potem je pa itak boljše, da gresta narazen, kot da bi se vse življenje zaradi tega kregala. Vem, simpl rečt, ampak življenjska odločitev je zdaj pred vama, pa ni tolk simpl za izvest. Najprej razmisli, fejst razmisli, kaj si želiš.

(odgovor članu SANIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.4.2006 21:03:39   
lelaval
Se podpišem pod Gino.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.4.2006 23:00:20   
arabela*
pozdravljena.Tud meni se je na začetku nosečnosti pripetila enaka izkušnja.Nisi napisala kaj je bil vzrok temu da se kregata.Pokliči ga čimprej in naj ti pove pri čem sploh si,kako naprej.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.4.2006 9:02:07   
lenika
Ja, lažje bi ti karkoli svetovale, če bi vedele kaj je vzrok kreganja.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.4.2006 8:08:33   
NATAŠI
Pogovori se z njim, pokliči ga ali mu pošlji kakšen SMS če ti bo lažje. Vsekakor bo pogovor naredil svoje. Je pa odvisen vzrok prepira. Želim ti vse dobro in sporoči nam kako si in kako se odvija.

pozdrav  user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.4.2006 12:38:55   
karmy
tudi midva se nisva poklicala...ampak sem jaz šla ven, da sem se ohladila, pršla čez par ur nazaj, in sva v miru pogovorila...saj v navalu jeze, lahko marsikdo, kaj reče, kar mu prvo pride na pamet..in takrat ne razmišljamo na posledice,ampak samo da prizadanemo partnerja, in dosežemo svoj prav... najbolje se je ohladiti, in se kasneje pogovorit... lažje dosežeš kompromis...user posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.4.2006 14:32:43   
arabela*
Sanika nič nisi sporočila kako so se stvari odvijale.sta se slišala?

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?