Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Marela - na kaj biti pozoren? 1.4.2006 9:54:43
|
|
|
|
Seven*
|
Ce hoces svojemu otrocku dobro, mu kupi kompaktno marelo. To pomeni, da je sedisce trdno (pomoznosti podlozeno s plastiko) in da hrbet nudi cimboljso oporo. Vse marele v katerih otrok "pade noter", ki so narejene vrecasto, so strup za ravoj otroka! Ena boljsih je Maxi Taxi ali pa kaksna od PegPerega je tud dobra. Je pa res, da so to drage marele..
|
|
RE: Marela - na kaj biti pozoren? 1.4.2006 10:26:00
|
|
|
|
tadejaa
|
Mi imamo Peg perego pliko in je super. Če želi zaspati se naklon položi do konca, ima tudi varnostne pasove čez ramena, ker je naš mali takšna vrtavka, da bi drugače še ven skočil. Prednosti so tudi lahka vodljivost, enostavno zlaganje pa še lahek je. Pa še en kup dodatkov ima, ki jih pri navadni mareli drugače pogrešaš: prevleka za dež, stojalo za flaško, spodaj košara,.... Sicer ni ravno poceni, ampak po moje se splača dat malo več denarja in ima tvoja udoben voziček. Pri prvi pa sem imela Chicco treking, ki je podoben in ima tudi vse dodatke, ampak je cenovno malo dražji.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?