Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 31.3.2006 17:32:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: kopanje v kopališču????????? 31.3.2006 20:16:28
|
|
|
|
Romcka
|
nasa kajci je stara 8m in gremo v nedeljo v atlantis...nc bat, samo plavalne plenicke gor in cof v vodico R
|
|
|
|
RE: kopanje v kopališču????????? 31.3.2006 20:16:41
|
|
|
|
MIN
|
Mi smo šli tudi ko je bila stra 6m,za tri ure.Je tako hitro minilo in ni imela nobene reakcije na klor,res pa da sem jo vedno po kopanju šla stuširat.
|
|
|
|
RE: kopanje v kopališču????????? 31.3.2006 20:48:45
|
|
|
|
Anonimen
|
brez veze komplicirat.
|
|
|
|
RE: kopanje v kopališču????????? 31.3.2006 23:14:34
|
|
|
|
bombonček
|
Mi se gremo jutri v Laško komaj čakam!!!!!
|
|
|
|
RE: kopanje v kopališču????????? 1.4.2006 12:08:51
|
|
|
|
pravljica
|
mi smo šli takoj, ko je dopolnil 4 mesece...užival je v fredovem obroču, oblečene pa je imel dm kopalne pleničke
|
|
RE: kopanje v kopališču????????? 3.4.2006 13:43:20
|
|
|
|
tina104
|
Jaz tudi mislim, da ne bi smelo bit nič narobe , splohker je že 7 mesecev stara. Smo pa mi šli, ko je imel naš 4 mesece, po enem tednu od kopanja je zbolel in je bil v bolnici in ko smo zdravnici povedali, da smo se kopali v bazenu, je bila čisto zaprepadena - KAAAJ, V BAZEN STE GA DALI??????!!!!!!! Ko sem povedala, da je bil to bazen, v katerem sicer tudi poteka plavanje dojenčkov, ni več nič rekla.
|
|
RE: kopanje v kopališču????????? 3.4.2006 19:29:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Naša pediatrinja je pa rekla, da če nam ne škodi termalna voda, pol tud dojenčku ne Je pa fino, da ga malo stuširaš oz. splahneš z navadno vodo, ko pridete iz bazena. Pa veselo čofotanje
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejoRaziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......