|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   koliko časa še
31.3.2006 13:48:20   
mojčika
Odprta sem 2-3 cm, MV zmehčan in dolg do 1 cm, brez popadkov. PDP 1. 4., kaj menite, ali bomo šli čez rok. Zanimajo me vaše izkušnje pri zadnjem pregledu.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: koliko časa še
31.3.2006 13:51:01   
Anonimen
Mogoče boš šla,mogoče pa ne.
Jaz sem bila odprta 4 cm in je porodničar rekel,da bi že lahko šli rodit in sem šla,sicer v 37 tednu.
sicer pa ti želim hiter porod .
uhh,kako sem ti nevoščljiva,jaz bi bila tudi rada na tvojem mestuuser posted image

(odgovor članu mojčika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
31.3.2006 14:47:20   
Tricia
Tega pa ti ne zna nobeden napovedat. Lahko boš že zvečer dobila popadke, lahko ti bo voda odtekla in boš še danes rodila, mogoče jutri na rok, mogoče kasneje...

Jaz sem še dan preden sem rodila bila čisto zaprta, MV ni bil nič zmehčan, popadkov nisem imela... Naslednji dan zjutraj sem imela kontrolo v bolnici in sem bila odprta 3 prste (samo popoldne dan prej in ponoči me je malo poščipalo v trebuhu in kmalu minilo). So me poslali domov, a samo obrnit, saj sem čez pol ure že spet bila tam ker me je začelo spet ščipat in sem začela krvavet (od pregleda). CTG ni zaznal nič in so me poslali čakat na hodnik. Čez eno uro sem dobila naenkrat popadke na 3 minute, po eni uri merjenja popadkov, sem se šla pokazat, bila odprta 5 prstov. Še čez 1 uro sem že bila v porodni in čez slabi 2 uri rodila...
V enem dnevu se je zgodilo vse, tako da vidiš, da se ne da nič napovedat kdaj bo.

Srečno in čim lažji porod ti želim.

< Sporočilo je popravil Tricia -- 31.3.2006 14:50:07 >

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.3.2006 14:59:19   
soncek&luna
jaz sem sla na pregled na moj PDP... brez popadkov, nic odprta.. pocutla sem se cist fajn... se na CTG zaznanih nobenih popadkov, pa sem sla se na pregled in mi pred ordinacijo zacne odtekat voda... sledili umetni popadki in sem v 4 urah rodila...

tega res ne mores napovedat.... hitr in lahek porod user posted image  ti zelim

< Sporočilo je popravil soncek&luna -- 31.3.2006 15:01:08 >

Mami, pika moja!

(odgovor članu Tricia)
Neposredna povezava do sporočila: 4
31.3.2006 18:46:11   
Anonimen
Če te danes ne bo prijelo rodit, pa če jutri ne bo na CTG-ju nič pokazalo, te bodo za kakšen dan domov poslali. Prej ali slej se boš znašla v porodni sobi user posted image . Verjetno pa je prav mučno čakati, kdaj bo TISTI dan!

Jz sem šla na zadnji pregled v 38. tednu. Bil je to redni pregled, že ene 14 dni prej pa sem se začela počasi odpirat, najprej za en prst. Na zadnjem pregledu sem se počutila super, niti slutila nisem...pa sem bila 3 cm odprta, MV zmehčan, plodovnica zrela, na CTG-ju celo ni bilo nobenih popadkov, le dete je bilo bolj umirjeno kot ponavadi...Ginekolog me je pa takoj poslal v porodno sobo, češ, da je "vse zrelo" in da grem takoj rodit. V 38.tednu! Tako, da....vse je možno, ne.

(odgovor članu soncek&luna)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
31.3.2006 23:28:45   
kati*
jaz sem bila odprta le 1cm, in ful zmehčan MV pa so me kar v porodno napotil (10dni pred rokom) ... res pa je, da je bila posteljica ful zrela in tud že mal plodovnice

lp, K

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?