Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Katero adaptirano mleko (drugič)?? 30.3.2006 9:38:02
|
|
|
|
Šoni
|
Upam, da vprašanje ne bo preveč hecno ... Mi smo se do 6. meseca polno dojili, sedaj smo stari 7 mesecev in imamo tri goste obroke ter se dojimo le še zjutraj in zvečer, pa še to tako, tako ker mali včasih bi sesal, včasih pa ne. In ker gre pri produkciji mleka za proizvodnjo-povpraševanje, mi počasi zmanjkuje mleka, vem pa da pediatri KM odsvetujejo pred enim letom, zato moram počasi preiti na adaptirano mleko. Zanima pa me, katero adaptirano mleko naj kupim, je taka izbira, da se sploh ne znajdem. Kaj mi svetujete? Katero adaptirano mleko ste kupile tiste, ki ste ravno tako prenehale dojiti zaradi takšnih in drugačnih razlogov. Hvala za odgovore.. LP, Šoni
|
|
|
|
RE: Katero adaptirano mleko (drugič)?? 30.3.2006 9:41:36
|
|
|
|
mia-2
|
Mi smo imeli najprej conformil ker je zelo polival-potem smo pa prešli na Bebo( je bolj gosta in bolj nasiti).Zdej pri 11 mescih sem mu pa poskusila dat mleko v prahu od pomurskih m. pa ga noče tko da ne vem kaj bo. LP
|
|
|
|
RE: Katero adaptirano mleko (drugič)?? 30.3.2006 11:09:51
|
|
|
|
modrooka
|
Novalac je zakon. Naša ga je imela zelo rada. Lp
|
|
RE: Katero adaptirano mleko (drugič)?? 30.3.2006 16:02:34
|
|
|
|
ALINA55
|
Našemu ustreza Beba.
|
|
|
|
RE: Katero adaptirano mleko (drugič)?? 30.3.2006 19:14:07
|
|
|
|
Naty_ka
|
Tudi mi imamo bebo.
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?