|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pojoči krožnik
29.3.2006 12:13:55   
makica
Živjo,

Za tiste, ki ga imate že doma od Giorannia pojoči krožnik me zanima kako vam deluje. Mi smo ga kupili, vendar mislim, da narobe deluje. Če je orginalna žlica poleg krožnika nonstop pojeuser posted image . Na navodilih piše, da bi mogel pet samo če udariš ob dno krožnika. Kako pa je pri vas?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pojoči krožnik
29.3.2006 13:52:57   
makica
user posted image

Prilagam še slikico, da boste vedele o čem govorim.

(odgovor članu makica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.3.2006 14:43:46   
sminc
Jakob ima enakega. pa je cist mimo. Nonstop se dere. jaz sem tudi mislila da se dere sam ob dotiku pa ni tak. Pa se vsebnost lončka je mala. Zvrhana za 2 deci. in tako se moj s tem sam igra. Mu je hecna, meni pa se že lasje ježijo ce sam pomislim nanj.

Vse veselo pričakovanje te ne pripravi na resničnost- na drobno, popolno bitje v tvojem naročju.Na ta strah pred odgovornostjo. Na brezmejno ljubezen.

Jakob Enej 15.04.2005
Aljaž 01.02.2007

(odgovor članu makica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.3.2006 18:52:40   
Minka Pobalinka

Ooooooo še dobro, da ga nisme kupila. Pa sem ga hotela.. .user posted image

(odgovor članu sminc)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.3.2006 20:12:44   
petja
Ja šit no, kaj vse že prodajajo user posted image user posted image user posted image . Jaz pike dobim že ob zvoku njenih piskajočih igrač (ker skoz nabija eno in isto, potem pa zvok ugasnem, pa se ful razjezi name), kaj bi šele bilo, da bi se mi nekaj drlo pri kosilu user posted image

Lp, petja

(odgovor članu makica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.3.2006 20:16:23   
KODA
Kakšna je pa cena in kje se jih dobi?user posted image

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu petja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.3.2006 22:48:42   
Urška*
Koda, za tebe:

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=161363

Moje srce je zorelo z vsakim dnem,
ko je v mojem trebuhu zorelo dete.
Devet mesecev traja,da dozorita tako mati
kot otrok.
(Kim Vallone)

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.4.2006 14:30:18   
makica
Sem poklicala v Babycenter in so mi razložili, da mi krožnik narobe deluje in naj ga reklamiram. Zdaj imam novega in res drugače deluje. Dejansko se oglaša le kadar se žlica zelo približa krožniku. Bomo pa videli, če bo naša user posted image rada iz njega jedla. Tako da le ni tako slabo. 

(odgovor članu Urška*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?