Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: neposlušanje sogovornika 28.3.2006 6:43:49
|
|
|
|
Lumpi
|
Oh ja, a veš kolikokrat. Sem v službi imela sodelavko, ko je celi čas govorila samo o svoji žlahti, če ne o njej, je pa opravljala kakšnega dugega. S časom se vsega naveličaš in samo kimaš, v ušesih pa ne ostane ničesar. To navado imam še sedaj in povem, da je zelo težko se kontrolirati in biti zbran, ko se pogovarjaš z drugo osebo.
|
|
RE: neposlušanje sogovornika 28.3.2006 6:57:12
|
|
|
|
srki
|
Se mi dogaja, ja. Predvsem takrat, ko so moje misli čisto drugje in sem malo "zmedena", potem pa še kako tako bleknem ven, kar sploh ni tema pogovora.
|
|
|
|
RE: neposlušanje sogovornika 28.3.2006 7:14:55
|
|
|
|
lelaval
|
Čeprav je nevljudno, tudi jaz to počnem.
|
|
RE: neposlušanje sogovornika 28.3.2006 7:28:20
|
|
|
|
muki1
|
Skoraj nikoli. Vedno poslušam.
|
|
RE: neposlušanje sogovornika 28.3.2006 7:38:36
|
|
|
|
Dejča
|
Ja, se mi - po horoskopu sem dvojčica, za katere velja, da smo že itak težko skoncentrirani - in ko ima nekdo preveč časa monolog, kar odtavam - zelo pogosto. Največja kriza je na sestankih, ki so večinoma dolgovezni in dolgočasni, jaz imam pa tako službo, da moram biti zbrana in si vse zapomniti - se moram prav skoncentrirati.
|
|
|
|
RE: neposlušanje sogovornika 28.3.2006 7:47:47
|
|
|
|
anitaz
|
Čče mi je tema oz. pogovor totalno nezanimiv, potem ja.
|
|
|
|
RE: neposlušanje sogovornika 28.3.2006 9:12:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, samo jaz ne da sem tiho in odtavam kam drugam z mislimi, ampak kar svojo gonim. Kar skačem v besedo in svoje govorim naprej. Se moram prav kontrolirat, da tega ne počnem.
|
|
|
|
RE: neposlušanje sogovornika 28.3.2006 11:12:16
|
|
|
|
CatJa
|
Na žalost (al pa na srečo) se mi to dogaja vedno bolj pogosto.
|
|
RE: neposlušanje sogovornika 28.3.2006 11:19:07
|
|
|
|
tehnofil
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmy in sogovornika preslišite? Tudi če ga poslušaš, ga ne slišiš. Vedno kadar govori, kar ti ne paše.
|
|
|
|
RE: neposlušanje sogovornika 28.3.2006 13:06:44
|
|
|
|
Anonimen
|
O, ja. Saj vem, da je nevljudno, ampak obstajajo določeni osebki, ki govorijo, govorijo, govorijo..... in to same nepomembne in bedaste stvari (opravljanje na najbolj primitivnem nivoju z veliko obtoževanja, natolcevanja in privoščljivosti), rabijo pol ure, da pridejo do bistva, ker morajo opisat še vse stranske zgodbice zraven in ne morejo nehat govoriti. Brezveze sploh odpirat usta, ker do besede ne boš prišel. Druge, ki imajo kaj pametnega za povedat, pa z veseljem poslušam in tudi skušam slišat oz. razumet, čeprav se ne strinjam nujno z njihovimi mnenji.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?