Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kaj se je zgodilo danes na Lentu-Mb? 27.3.2006 19:50:43
|
|
|
|
Anonimen
|
A katera ve,kaj se je zgodilo danes na Lentu,Mb,pri Pristanu? Okrog štirih so k kopališču Pristan šibali najprej en rešilni,potem pa še tisti nujna pomoč.Pa je šel ati pogledat tja,pa se je nekaj govorilo,da je po tistem klancu navzdol(cesti do Pristana) enemu parkiranemu avtu spustila ročna zavora in da naj bi se vzvratno zapeljal nazaj v človeka,ga stisnil v ograjo na strani ceste,in ko je ograja popustila,je padel v globok jašek.Tega človeka so potem dolg oživljali,rešilni je šel nazaj z lučmi in sireno,a je vse na polovici Koroške vgasnil(a to pomeni,da je ta človek umrl?).A katera ve,kaj je blo,koga je povozil avto(otroka,študenta,...)?Jaz sm doma nekje sto metrov od kraja dogodka,pa se bojim,da koga,ki ga poznam. Upam,da se katera javi...
|
|
|
|
RE: Kaj se je zgodilo danes na Lentu-Mb? 27.3.2006 19:59:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojej...... Groza če se je to res zgodilo...... mislim, da nikol več ne bom šla po tisti vaši ulici Drugače pa ti ne morem pomagat... sem cel dan prespala tk da nič ne vem.
|
|
|
|
RE: Kaj se je zgodilo danes na Lentu-Mb? 27.3.2006 20:42:50
|
|
|
|
lelaval
|
Prvič slišim to grozno novico. Upam, da le ni najhujše.
|
|
RE: Kaj se je zgodilo danes na Lentu-Mb? 27.3.2006 20:56:38
|
|
|
|
mika
|
Moj mož je ravno takrat šel delat na Pristan in je videl kaj se je dogajalo. Potem pa sva bila na kavi in je tam bila mama od tega moškega, od katerega je bil avto. rekla je da je peljal sina plavat in mu je zgleda sputila ročna zavora. Ko je prišel na parkirišče, je videl grozo ki se je zgodila. fant, ki ga je avto poškodoval je v kritičnem stanju. več ne vem. Upam, da bo preživel. Mika
|
|
|
|
RE: Kaj se je zgodilo danes na Lentu-Mb? 27.3.2006 21:35:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Mika,pa morda veš,kolk je bil ta fant,ko ga je povozlo,star?Približno...
|
|
|
|
RE: Kaj se je zgodilo danes na Lentu-Mb? 27.3.2006 21:59:45
|
|
|
|
mika
|
Pojma nimam. Moj mož ga ni videl, ker so reševalci že bili tam.
|
|
|
|
RE: Kaj se je zgodilo danes na Lentu-Mb? 28.3.2006 6:59:58
|
|
|
|
srki
|
Groza, kaj se dogaja. Nesreča pa res nikoli ne počiva. Upamo, da bo s fantom vse OK.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?