|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   SADJE
27.3.2006 19:14:50   
mayy
Vprašala bi katero sadje jeste mamice ki dojite.Mi je zdravnica rekla da lahko jem samo jabolko,banano in mango.Nik je star 5mes. a lahko že kakšno drugo sadje.Kaj v mislite.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
27.3.2006 19:25:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mayy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: SADJE
27.3.2006 19:35:01   
April
jaz sem prve mesce razen banan jedla samo kuhano sadje. Probaj, pa boš videla. Mojga je naprimer napenjalo, če sem pojedla jabolko.

(odgovor članu mayy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.3.2006 19:42:45   
mayy
Aješ tudi kivi.Pravijo da tudi povzroča alergije je pa dober za hujšanje in prebavo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.3.2006 20:08:55   
zoya24
Jaz sem od tretjega meseca jedla vse, vključno z mandarinami in pomarančami. Naš ni nikoli imel problemov s tem, kar sem pojedla jaz. So pa otroci različni, zato poskusi še kaj drugega, pa boš videla. Jaz sem vedno novo sadje poskusila dopoldne.

(odgovor članu mayy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.3.2006 22:17:04   
Marogica
Jaz sem jedla vse vrste sadja, brez kompliciranja in že od začetka. Izogibala sem se samo agrumom(limona, pomaranča, mandarina...). Ni bilo nobenega problema ne pri prvem, ne pri drugem otroku, tudi brez doktorata iz raznih vrst sadja in njihove uporabnosti.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu mayy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.3.2006 9:13:05   
tina104
Prvi mesec sem še malo gledala, kaj jem. Potem po tretjem sem jedla pa res čisto, čisto vse.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.3.2006 10:18:27   
teta beta
Jaz sem se čisto čisto na začetku izogibala surovemu sadju in zelenjavi, ampak sem že kmalu začela jesti vse po vrsti. Tudi stročnice, vse vrste sadja, vse vrste mesa.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?