|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Punce hitro pomoč- rjav izcedek
25.3.2006 14:07:07   
rozi81
Kolegica ima rjav izcedek je pa skoraj v 30t. Jaz sem ji rekla naj se gre pokazat v porodnišnico. Ali pretiravam? Sicer imam doma 9 mesečnico, samo jaz s tem nisem imela nikoli probleme in bi na njenem mestu šla.

Prosim povejte če ne pretiravam oz. ali naj gre ali ne?

Hvala za odgovore.

Lp S

Najlepši dan mojega življenja 26.06.2005!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Punce hitro pomoč- rjav izcedek
25.3.2006 15:16:09   
hubi
Ja seveda naj gre. Taki izcedki ne pašejo v nosečnost. Če ne drugega, jo bodo vsaj pomirili, da je vse v redu.

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.3.2006 15:47:35   
Anonimen
Se ji je izcedek pojavil po spolnem odnosu? Če je odgovor pritrdilen, to ni nič neobičajnega. Če pa je rjav izcedek sam od sebe prišel pa je bolje da se gre pokazat.

(odgovor članu hubi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
25.3.2006 17:08:55   
Barbs
Pomembno je tudi, koliko je tega izcedka. Če je samo mali flekec, potem verjetno ni panike.

Ampak; brezveze, da modrujemo - najbolje, da gre v porodnišnico, da jo dežurni pregleda.

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.3.2006 17:26:17   
Erdbeere
Jest bi se šla na njenem mestu tudi pokazat, sama sem tudi v 31.tednu pa mislim, da ja bolje da rečejo da brezveze paničarim kot pa da bi bilo zdaj kaj narobe

Pa poročaj kaj je bilo

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.3.2006 17:52:13   
rozi81
Punce hvala za pomoč. Sem jo peljala v porodnišnico in so jo pregeldali in je vse ok. Rekl so sicer da so na ctg vidni neki krči ampak jo je pol še zdravnica pregledala in je rekla da ni panike. Jst tut rajš vidm da sm brezveze šla ke kokr da je kaj narobe.

Bolš preventiva kot kurativa.

Hvala še enkrat.

Lp S

Najlepši dan mojega življenja 26.06.2005!!!

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?