|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Za tiste, ki imate psa in dojenčka
25.3.2006 8:48:50   
Minka Pobalinka

Tema se nekako navezuje na tole..

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=854200

Veliko mamic je predlagalo naj otroka dam na tla.. kar je sicer krasno in otroka res ne bi omejevala v stajici, vendar imamo v stanovanju psičko. Je nežna in prijazna, na malega je navezana, ampak.. meni se zdi, da 4 mesece star otrok in pes še ne moreta sobivati na tleh, pa čeprav sta stalno pod nadzorom. Mark je vseeno še malo premajhen. Kaj mislite ve?Kako ste rešile to težavo?  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Za tiste, ki imate psa in dojenčka
25.3.2006 9:08:17   
April
potem je pa res najboljš, da si stajco kupiš. Ker kužkom tud ni na slepo za zaupat. Bolje biti previden. Ali pa če kakšen kot pregradiš s kakšno ograjco in kužka tud učiš, da tja ne sme.

(odgovor članu Minka Pobalinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.3.2006 9:29:54   
Anonimen
Pri nas Tibor res ni bil na tleh, je bil pa zato pes na kavču. Ampak sem ju res vedno imela na očeh oziroma sem bila zraven. Posebno takrat je nevarno, ko otrok začne grabiti z ročicami, pa ne zna spustiti. Recimo da zagrabi psa za dlako ... Glede tega je nevarno, glede ostalega pa ne.

(odgovor članu April)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
25.3.2006 9:31:55   
Anonimen
Aha, zdaj sem šele odprla tisto temo in se spomnila, da tije dete padlo na tla. Kaj pa lupinica, saj jo imaš, a ne? Notri daj otročka, pa na kavč z njim. Seveda ga moraš pripeti. Za pozneje je pa stajica itak pametna stvar, najbolj varna za otroka odložiti za 2 minuti.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
25.3.2006 10:34:02   
copka77
jaz dam-odlozim nasega -5,5 mesecev v stajico,v kateri ima igralno podlogo, ali pa kar v posteljico, tako da pes ne more zraven, ko me kak trenutek ni blizu...sicer pa ju nikoli ne puscam samih! Na tleh, ko se bo decko plazil pa bomo se videli kako bo-s psom itd.mislim...

(odgovor članu Minka Pobalinka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.3.2006 19:43:36   
Anonimen
Ali si pa kupi ležalniček za otročka, pa ga daš, recimo na kuhinjsko mizo ali kavč, lepo ga privežeš, pa ti ne bo nikamor padel.

Mi imamo zl. prinašalca, ki je zelo razvajen in še pes. Ker psice so bolj prijazne do dojenčkov (za moje pojme), pa sem imela Gašperja vedno na tleh, no, še zmeri je, pa res NIKOLI ampak res NIKOLI nisem pustila niti za trenutek samih dveh. Sploh ne, ko je Gašper spal.
No, jaz ne vidim razloga, zakaj ga ne bi imela na tleh user posted image  Vedno bodi zraven, pa je. Daj na tla puzzle pa dekico pa igračke, pa se usedi zraven, pa se igraj z njim user posted image  Ko bo pa začel puzati in se premikati po stanovanju, bodi pa še bolj pozorna. Pri nas smo zdaj v tej fazi raziskovanja stanovanja po vseh štirih. Pa se Lupo (pes) več ali manj kar umakne, drugače pa pazim, da se Gašper ne zaganja preveč vanj (da ga ne cuka in vleče za dlake). Če pa spotoma pobere vse pasje dlake, se pa ne sekiram. Pa tud sesam ne vsak dan - kdo ima pa čas user posted image

Skratka, otroka na tla - vedno bit zraven - pa nikoli psa ne odrivat stran!

(odgovor članu copka77)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
25.3.2006 23:24:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
27.3.2006 9:05:07   
pravljica
naš je že od začetka na tleh...trenutno se bolj bojim za psičko kot za tiborja (ker jo tu pa tam lepo zagrabi) - ampak ona niti ne trzne, samo mene pogleda, če bom ukrepala ali ne user posted image
vedno mu je nosila svoje igrače ob telo (ko je še samo ležal), zdaj pa itak komaj čaka, da sam prime za žogo in so že dirke po sobi user posted image
če ji ni do njegove družbe, se umakne v košaro ali pod mizo, mali pa tudi nikoli ne sili vanjo
sesamo ne vsak dan (res pa je psička pobrita na kratko in tudi sicer ne pušča dlak)...k obrazu se mu približa takrat, ko ima umazana usta ali ko je namaz s kremo, tako da vem in pravi čas ukrepam...drugače ga ne liže

yeah, thats me ;)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.3.2006 11:19:04   
Romcka
kuku:) nasa kuzika je bla ze 5 let pred Kajo pri bajti in mamo kr probleme z ljubosumjem..pa smo jo zato zacasno preselili v spodnji stuk k babi in dediju....vsak dan pride na obisk, samo ji gre Kaja zlo hitr na zivce...sicer pa liza pride samo v dnevno+kuhinjo - in potem tam pometem..pretiravamo pa ne...
bye
Ruser posted image

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.3.2006 12:05:42   
kati*
mi imamo pa že kar starega kužka (16let) in ga dobro poznam, da vem, da ga lahko pustim zraven Luke, pa je v glavnem na tleh na ležalniku ... na začetku ju spremljaj - predvsem kako se odziva kuža - pol pa bosta itak prijatelja user posted image

lp, K

(odgovor članu Romcka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.3.2006 11:12:53   
alenka100
jaz imam starega psa 10 let in sta z mojo deklico skupaj v sobi na kavču in pazim da je vedno nekdo zraven. psu nikoli ne zaupaj

(odgovor članu kati*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
28.3.2006 13:59:41   
Yasminka
Se strinjam s predhodnicami. Naš user posted image ima otroke zelo rad. Če ima le možnost priti do naše user posted image jo hoče polizati po rokicah (kar pa meni ni pretirano všeč). Nikoli ju ne puščam sama, pa čeprav je pes zelo prijazen in ga poznam. Nikoli ne veš kaj ga bo pičilo.

(odgovor članu alenka100)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?