Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kašne copatke nosijo vaši doma 24.3.2006 9:48:38
|
|
|
|
CUKRČEK
|
Vse, samo svojih ne Ma res! Takoj obuje naše copate in raca okoli....da bi pa svoje zajške nosila pa ni šans. V sekundi so sezuti. Tako bolj prakticiramo debelejše nogavičke z bremzicami.
|
|
RE: kašne copatke nosijo vaši doma 24.3.2006 10:12:25
|
|
|
|
CatJa
|
Ko je začel hodit, je imel samo nogavičke, potem Cicibanove, pa je imel čist prepotene nogice, poleti je bil bos, čez zimo je nosil ene noname copate, ki jih je zgrizel , zdaj bo spet bos, ko bo toplo.
|
|
RE: kašne copatke nosijo vaši doma 24.3.2006 10:31:21
|
|
|
|
Mikica
|
Pri nas je kar mrzlo po tleh (stara gradnja, brez izolacije) zato ima copatke. Pred kratkim smo mu kupili ene Superfitove, ki imajo zelooo prožen podplat, pa še "zračnike" v podplatu. Zgleda, da pomagajo, saj nima več prešvicanih nogic, ko se sezuje, kar se je prej dogajalo v Cicibanovih copatih.
|
|
|
|
RE: kašne copatke nosijo vaši doma 24.3.2006 11:14:40
|
|
|
|
katarina j.
|
nogavičke z bremzicami!!! Zajčki so pri nas zakon, ampak šele nekje od 3 leta naprej.
|
|
|
|
RE: kašne copatke nosijo vaši doma 24.3.2006 13:04:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi smo imeli prej skozi tiste usnjene, kot telovadne, samo malo bolj tople, iz Alenke na Gregorčičevi. Saj veš, tam, kje je včaish bil Merkur Šport. Malo prej, v isti stavbi. Pa v Kopitarni Senica v Merkurju na Primskovem imajo tudi njihove copate. Te se meni zdijo v redu. Tibor jih ima za v vrtec, za doma ima zdaj natikače.
|
|
|
|
RE: kašne copatke nosijo vaši doma 24.3.2006 13:28:02
|
|
|
|
Jančika_
|
Naš ima kar štumfe z bremzami.
|
|
|
|
RE: kašne copatke nosijo vaši doma 24.3.2006 13:42:33
|
|
|
|
viv_
|
Zajce, če jih ne zbrca, sicer pa bremzice. Za v vrtec ma pa zdej kr ene nizke, take mrežaste Fisher Price sandalčke. Ful so fajn, ker ji nogica ne švica. V zajcih ima tudi ponavadi morko...
|
|
|
|
RE: kašne copatke nosijo vaši doma 24.3.2006 13:49:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Ima Cicibanove ta nizke copatke- izgledajo kot sandalčki in niso tako zaprti, tako nogica nič ne švica. Sem mu pa prejšnji teden kupila copatke na podoben sistem, kot so zajčki, pa so luštni. Zaenkrat jih še ne sezuva.
|
|
|
|
RE: kašne copatke nosijo vaši doma 24.3.2006 13:55:27
|
|
|
|
morskadeklica
|
Pri nas v Radovljici je ena trgovina, kjer imajo te copatke. Bom šla mogoče popoldan pogledat, če imajo to številko, pa ti potem javim
|
|
RE: kašne copatke nosijo vaši doma 24.3.2006 14:04:45
|
|
|
|
Bubamaraa
|
Mi imamo Cicibanke, pa smo resnično zadovoljni...
|
|
RE: kašne copatke nosijo vaši doma 24.3.2006 14:32:16
|
|
|
|
KODA
|
ABS nogavičke. Zadnjič sem jim kupila od Alber"s-a nogavičke,ki imajo na podplatu gumo.Super zadeva.Ne drsi in je toplo.V Intersparu so jih imeli za 1450 sit.
|
|
RE: kašne copatke nosijo vaši doma 24.3.2006 15:03:06
|
|
|
|
mehurčica
|
Navadne nogavice, ker ga tiste z bremzicami motijo-zgleda da tak fejst čuti tisto al kaj. Poleti je bil in bo bos ali pa navadne nogavičke. Imamo pa kar toplo doma. Smo pa nekaj časa imeli kar tiste navadne gimnastične copatke.
|
|
|
|
RE: kašne copatke nosijo vaši doma 24.3.2006 19:33:14
|
|
|
|
jakaracman
|
Bobux so zakon!
|
|
|
|
RE: kašne copatke nosijo vaši doma 24.3.2006 21:37:28
|
|
|
|
andrejaz
|
Naš ima superfitove copatke - imajo prožen podlat in noga se nič ne poti v njih.
|
|
RE: kašne copatke nosijo vaši doma 25.3.2006 13:39:10
|
|
|
|
krauca
|
Kje pa dobiš tele bobux? A so to copatki ali čevlji (na internetu piše: shoes, zato vprašam)?
|
|
|
|
RE: kašne copatke nosijo vaši doma 25.3.2006 21:00:50
|
|
|
|
jakaracman
|
To so copatki, čisto mehko usnje nori vzorci, ne drsijo.Jaz jih kupim pri Schmidu v Celovcu.Dobijo pa se tudi drugje po Avstriji.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?