|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   SPREMEMBA IMENA
23.3.2006 19:46:07   
Anonimen
Doma imamo hčerkico, staro 3 mesece. Ime smo ji izbrali na hitro, saj se skozi nosečnost s fantom nikakor nisva mogla odločit za ime. Kličemo jo princeska, ljubica, muci, vse mogoče, le po imenu ne. Nikakor nama ni všeč. Ali se vam zdi, da je to zelo čudno, če bi ga spremenili? Problem je, da sva to ime že vsem sporočila. Prosim svetujte!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: SPREMEMBA IMENA
23.3.2006 19:53:48   
ona
Če se vidva strinjata glede spremembe hčerkinega imena,po mojem ni problem!Raje sedaj menjat,ko je še majhna,kot pa ko bo že velika.Vsem drugim bosta pa še enkrat sporočila,v tem ne vidim problema!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.3.2006 21:45:27   
smrka
Ja kako ime sta ji sploh dala? Mislim nevem no, saj jest svojo princesko tudi nikol ne poklicem po imenu, vse drugo si izmislimo samo imena pa ne izgovorimo, pa ne da nam se ne zdi lepo.  Pac je tako. A ti svojega moza al fanta tud klices po imenu al imata vzdevke? Moji puncki je ime Adriana, in to ime je zbral fant. Men se je zdelo kar lepo ime, ker res nisem imela nobenih predlogov za puncko. Sem pa imela sosolko z istim imenom in je bila bajsa, tako da mi dostikrat pride zdaj spred oci ko izgovorim ime Adriana.
Jest ti svetujem da ne menjaj imena.. ce pa ze hoces, pa daj, kdo ti pa brani, pejt na upravno enoto pa spremen ime.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.3.2006 21:53:13   
Anonimen
Jaz bi tisvetovala kot ona.

(odgovor članu smrka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
24.3.2006 7:30:45   
muki1
Jezus Kristus anonimna,pa kaj je s tabo? Zakaj pa ne bi menjala imena, saj je njun otrok, lahko naredita kar jima paše. V končni fazi ga lahko da tudi posvojit, a ne?

Če vama ni všeč, ga menjajta, ali pa jo pač kličita po nekem imenu, ki vama je všeč, uradno pa ne spreminjajta. Moja tašča je Majda za ves svet, uradno pa Marija. Teta je Mojca za ves svet, uradno pa Majda.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.3.2006 9:08:05   
kalbo
Mislim, da so takšnile izpadi zreli za v koš, še posebej pa anonimni.

Kar se pa spremembe imena tiče: Valin otrok, vajina odločitev. Bolje zdaj, kot pa čez nekaj let.

< Sporočilo je popravil wahoo -- 27.3.2006 9:59:49 >
Revisions: 1 | Neposredna povezava do sporočila: 6
24.3.2006 9:21:30   
Anonimen
Spremenita ga zdaj, ko se še ni navadila nanj.
Je pa meni tudi čudno, da se v 9 mesecih ne moreta zmenit za eno samo samcato ime user posted image

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
24.3.2006 9:24:52   
viv_
Ma ja, sprementa ga, pa je to to...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.3.2006 9:46:29   
Anonimen
Šibajta na občino ali na matični urad se pozanimat.Spremenita ga,če vama je želja.Moji starši mi ga niso,ko je bil še čas(ime mi je na hitro pripopala moja baica,ker se ni vedelo,kolko čsa bom še na tem svetu,mama pa je bila zelo slaba)Da ne bo obupana nad imenom tako kot sem jaz.

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
24.3.2006 9:52:17   
maja_
Kr dajta, boljše sedaj. Sicer pa, okolica se bo navadila, sploh tista daljna, večina si tako ne zapomni. Verjetno bo kdo rekel npr.: "A ni bila Mateja?", vidva pa "ne, ne smo mislili, pa smo potem dali Alenka..."user posted image , pa se po moje nihče ne bo niti prav čudil. Če vama ni všeč, ga pa menjajata.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.3.2006 10:01:00   
kapesanta
Se pridružujem - če vama ni všeč, ga čimprej spremenite. Če se vama ne zdi vsem razlagat zakaj sta spremenila, pa novega dodajta, da bo imela dva imena. Okolica ju bo hitro začela klicati po imenu kot jo bosta vidva, če pa bo kdo vprašal pa povejta da ima dva imena in da vama je ta ljubši. user posted image
Drugače vaju pa razumem, ker tudi midva še nisva našla pravega imena če  bo fantek - sva ga sicer že izbrala, vendar ni čisto pravega navdušenja nad njim.
Mogoče bi bilo bolje, če bi se odločali šele mesec po rojstvu, ko bi dodobra sprobali, kako izbrano ime pristoji otročičku....

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
24.3.2006 13:22:47   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Ali se vam zdi, da je to zelo čudno, če bi ga spremenili?

Če je ime čisto normalno potem ne.

Če ni problemov, si jih pa naredimo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
24.3.2006 17:58:34   
pascalina
Po moje tud najboljš da ga čimprej zamenjata če vama ime ni vsec. v moji družini je bila tud oseba pol leta z enim imenom ki jim nikakor ni blo vsec pa so se po pol leta premislili in so spremenili ime. imela bos samo opravka za urejat papirje. ves za drugicuser posted image

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 13
27.3.2006 9:31:12   
Spark
Daj povej, kako je vajini princeski ime????
Me prav zanima.
Drugače pa naredita tako kot je rekla Maja. Če vama ime ni všeč ga zamenjajta, žlahti povejta, kako je otročku ime. Če pa se bodo čudili, češ da se jim je zdelo, da ste drugače dali ime, povejte, da sta v času nosečnosti tako mislila, ampak sta se zadnji hip premislila. Vsi so si pa zapomnili to ime.
Otrok pa ne zmeden, kako mu je ime, saj sedaj še ne ve. Slabše bo če bosta spreminjala ime pri 5ih letih, ko otrok že vse ve.
Naredita to sedaj.

(odgovor članu pascalina)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?