|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   voziček spet in spet
22.3.2006 10:46:41   
bonbončica
Živjo!

Prosim, pomagajte prosim s kakšnim nasvetom.

Rodila bom v začetku septembra, sam me že sedaj skrbi za voziček. Pa nimam pojma, a naj kupim košaro posebej (če jo  rabim, glede na to, da bo takrat že hladno, ali naj kupim samo športnega pa kakšno vrečo zraven. Nimam pojma. Kakšne izkušnje mate? Če bom kupila košaro, je ta sam za čez zimo, potem je itak ne bom več rabila.

Hvala in lepo se mejte!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: voziček spet in spet
22.3.2006 10:58:03   
Lacoste
Pozdravljena,

Jaz bi se na tvojem mestu odločila, da kupim košaro in sicer takšno, da lahko kasneje iz nje narediš vrečo za nogice. Hartan ima takšno košaro (t.i. mehko torbo), da ima ročaje in je spodaj trda, ko pa tvoj otrok že sedi pa vzameš ven vse trde dele in dobiš vrečo za nogice, ki jo itak rabiš celo zimo, pa boš vidla, da tudi naslednjo, ko bo tvoj otrok star leto in pol. JAz sem bila s to zadevo zelo zadovoljna.

(odgovor članu bonbončica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.3.2006 10:59:13   
janja 27
ojla ! jaz sem rodila decembra (  moja pikica ima 3 mesece) in sem šla ven z njo januarja ( tahujš zima ) Imam pa navaden voziček abc z zimsko vrečo. Oblekla sem jo v kombinezon pokrila  z odejo dala v vrečo in sva veselo odpeketali tvoje pa bo itak že večje k bo zima tko da po  moje klošare ne rabiš....lep pozdravček in naj ti hitro mineuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3
22.3.2006 11:35:38   
dr. d
Kosare ne poterbuješ samo zaradi zime, ampak predvsem zaradi pravilne lege ležanja otroka, ki jo športni vozički ki se spustijo v "ležeč" položaj nimajo.
To je pomemembno tudi za daljše sprehode, obiske,da je hrbtenica v ravnem položaju. V trdih košarah lahko dojenčki tudi spijo, medtem ko v športnih vozičkih daljše počivanje ni priporočljivo. Glede na to da boš rodila septembra je pa še sploh uporaben voziček s košaro, tudi zaradi vremena. Čeprav v zadnjem času proizvajalci vozičkov zagotavljajo da so vozički (športni vozički od rojstva naprej) primerni že za novorojenčka, je vaša odločitev, kje varčevati, pri nakupu opreme. Raje kupite rabljen voziček s košaro kot novega brez.
Lp, D

Neposredna povezava do sporočila: 4
22.3.2006 11:40:34   
Anonimen
Otročki so v košarah lahko po kakšne 4 mesece, pozimi, ko ima oblečen še kombinezon, še manj. Po moje vam sredi zime košara že premajhna. Je pa čisto dovolj toplo, če je v kakšni zimski vreči.
Po moje te trde košare ne rabiš. Edino o tisti ta mehki s trdnim dnom, ki pa je poceni, smo se pa zadnjič pogovarjale, da je kar v redu, ker otroka lahko v njej neseš iz vozička v stanovanje in lahko nemoteno naprej spi.

(odgovor članu dr. d)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
22.3.2006 21:32:57   
rija
Mi imamo januarčka, pa tudi nismo kupovali košare. Sploh pa tako majhnega otroka nimaš cel dan v vozičku, da bi bil problem ravne podlage za ležanje. Mogoče je res dobra torba, ki jo snameš in neseš dojenčka nemoteno not, kot je že Splišni napisala. Meni se bolj problematične zdijo jajčke, v katerih je otrok nemarno zlomljen, vsaj prva dva meseca. Pa jih imajo eni vseeno cel dan notuser posted image  Kakorkoli pravijo, da je položaj podoben tistemu v maternici. Mogoče res, samo v maternici ni lezel s hrbtom nikamor dol. Mi jajčko še zdaj uporabljamo samo za vožnjo v avtomobilu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.3.2006 8:46:22   
Cebelica Maja
A ni tako, da jajček, lupinica sploh ni dobra za otroka? user posted image
Meni je prijateljica rekla, da so ji v materinski šoli rekli, da je dobra samo za vožnjo v avtu.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.3.2006 9:22:49   
rija
A sem napisala kaj drugače?user posted image

(odgovor članu Cebelica Maja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.3.2006 10:10:08   
Tejcha
Živjo.

BOnbončica, pr nas bomo tud meli malega septembra in edini voziček, ki mi je  res všeč, je od JANE (mislim, da je slalom). V Pikapolonici sem ga gledla in je bla cena 138 z lupinco in torbo vred. Se mi je zdelo malo veliko... Sedaj pa jih imajo v Šparu za 97.000 (tudi komplet) in bova verjetno šla kar ponj.  Ima 3 kolesa  - zračnice, zavoro, ful je okreten in deluje zelo stabilno. Lupinca ima 4 naklone. So pa v treh barvah. Mislim, da je bila slika v prospektu Interšpara ene 14 dni nazaj.

LP

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.3.2006 23:43:42   
suziq79
Najbolj primerna oblika sedenja oz. ležanja za dojenčka je prav lupinica (samo je treba pod rito in po celi dolžini podložiti pleničke, da se zmanjša sedež; večji kot je dojenček, manj podlog potrebuje). Meni so v razvojni ambulanti svetovali (imam nedonošenčka), naj bo cel dan v njej, tudi ko spi čez dan. Ker je moj fantek star že 7 mesecev, ga imam že veliko več na tleh, spi pa tudi v posteljici, ker lažje in dlje spi, prve mesece pa je bil res večino časa v lupinici, samo občasno sem ga dala na tla, da se je učil igrati in obračati

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?