|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vneta ritka in mehurji
19.3.2006 19:31:48   
TVN
Mi imamo zadnje čase probleme z ritko. Stari smo 6 mesecev, v zadnjem času pa je ritka večkrat rdeča ob kakanju. Ves časi ji ritko umivam samo s toplo vodo (in trdim milom po potrebi) ter mažem s hladilnim mazilom iz lekarne. Prej, kadar je bila ritka malo pordečena, sem jo namazala z Bepathenom in je bilo bolje. Danes pa se zadeva stopnjuje. Ob zadnjem previjanju sem opazila tudi mehurje na obeh straneh ritke, pa vse je rdeče okoli (živo rdeče!!). Očitno Bepanthen tokrat ne prime.
Uporabljamo Pampers Sensitive in do sedaj ni bilo nobenih problemov.
Sicer smo pred nekaj tedni pričeli z uvajanjem goste hrane, izgleda, da se obetajo tudi kakšni zobki, ampak tale ritka in predvsem mehurji mi res niso všeč. Prav uboga izgleda.

Kaj naj naredim? V torek imamo pregled - ali naj počakam do takrat?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vneta ritka in mehurji
19.3.2006 19:34:32   
tinatona
Hej!

joj ubogi mali in uboga ti. Jaz bi šla na tvojem mestu prej k zdravniku. Če pa imaš doma Canesten in namaži s tem (vsako drugo previjanje). Pa pri vsakem previjanju ritko fino prezrači in posuši (jaz ponavadi v takem primeru kar s fenom - vedar moraš pazit da ga ne opečeš). Čim več naj bo brez plenice.

LP Tina

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: vneta ritka in mehurji
19.3.2006 19:38:26   
Anonimen
Večkrat na dan umij ritko s poparkom iz hrastovega lubja. Dobiš ga v lekarni, prevreš, ohladiš in s tem umiješ ritko. Pomaga-preverjeno!

LP in srečno

(odgovor članu TVN)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: vneta ritka in mehurji
19.3.2006 19:43:51   
Anonimen
Praška pasta je kar čudežno zdravilo za take ritke. Res jo kupi, ne bo ti žal. Mi jo še sedaj, pri štirih letih, kdaj pa kdaj uporabimo, če je rdeča ritka. Kupi pa se v lekarni.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?