Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Revija "O osebnosti" - zanimivo 18.3.2006 2:19:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Kupila sem jo danes zvečer na poti v službo, na Petrolu, iz čistega dolgčasa - da bom imela v službi kaj brati, ko ne bo dela. Ampak revija (prva številka, izšla 15.03.) me je zelo pozitivno presenetila. Jo je še katera od vas kupila? Kaj mislite o njej? Samo nekaj naslovov iz te 1. številke: - Generacija "Indigo" - Priročniki za samopomoč (naslovi knjig in predstavitev) - Vsi lažemo iz dneva v dan - Moški, ki jokajo - Koliko spolnosti potrebuje ljubezen - Goli pred otroki - da ali ne? - Zdravilne pravljice - Je brezposelnost lahko izziv - Nihče nima idealnega otroštva - Test: zmagovalec ali sproščen uživač Reklam ni veliko, tiste pa, ki so, ustrezajo vsebini revije oz. člankov in niso niti najmanj moteče. V naslednji številki pa (predvsem) "Psihološki profil serijskih morilcev" in darilo - Sanjski dnevnik-knjižica za zapisovanje in razlago vaših sanj. Pri naši hiši je to zagotovo revija, ki se jo bo začelo kupovati, brati in uporabljati.
|
|
|
|
RE: Revija "O osebnosti" - zanimivo 18.3.2006 7:25:14
|
|
|
|
barbara b
|
Brez zamere, da vprašam: Kaj nisi ti v porodniški, saj si komaj rodila?
|
|
|
|
RE: Revija "O osebnosti" - zanimivo 18.3.2006 11:48:27
|
|
|
|
urši*
|
moj ata je v tej reviji predstavlja svoje slike in likovno delavnico
|
|
RE: Revija "O osebnosti" - zanimivo 18.3.2006 12:24:09
|
|
|
|
lenika
|
Ja, to pa res. A ti že delaš?
|
|
|
|
RE: Revija "O osebnosti" - zanimivo 18.3.2006 20:49:33
|
|
|
|
daddy
|
u, thanks, bomo nabavli. take teme me vedno zanimajo.
|
|
|
|
RE: Revija "O osebnosti" - zanimivo 18.3.2006 22:42:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, ja, že od Novega leta sem nazaj v službi (čeprav to nima nobene zveze s to temo )...
|
|
|
|
RE: Revija "O osebnosti" - zanimivo 22.3.2006 14:50:51
|
|
|
|
glista
|
Živijo, si pa naredila dobro reklamo:))) In si me kar prepričala, verjetno bom tudi jaz že jutri brala tale O. Lepo se imej, Pija.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?