|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Skoraj na polovici, pa brca kot velik!
16.3.2006 15:12:45   
HuAnita
No, glde na trebuh ni dvoma, da nosim kakšnega potomca velikanskega Kiklopauser posted image , ampak čutim ga šele 10 dni, pa to ne gre za kakšne nežne metuljčke kt pti prinčipeski, ne, ta se me prav 'ornk' loti!
Takih brc sem bila pri prvi deležna šele v 7m, tale se pa kar nekaj kotali, premetava (seveda, jaz pa lulat vsakih 5 minut), brca...
Bi ga/jo začopatila za tisti miniaturno nogico, pa ne gre...
So bile tudi pri vas razlike v brcanju?user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Skoraj na polovici, pa brca kot velik!
16.3.2006 15:14:45   
Pupica
Ej HuAnita pri meni je isto. Rebra imam že čist deformirana. Včasih si mislim, ja ubogi user posted image , kaj te nič ne boli ko s tako silo v rebra zadaneš(ali hrbtenico)user posted image .

Tia nikol ni imela takih močnih brcuser posted image

aja pa da ne govorim o tem, da ponoči ne morem spati, ker je tak robavs. Potem se pa stisnem k mojmu user posted image , tako da ima buhi na hrbtu in riti, da je še on deležen malo brckanjauser posted image user posted image user posted image
O tem da trebuh skače kot nor sem in tja, pa sploh škoda beseduser posted image

Se je pa Tii zelo velikokrat kolcal, medtem ko se tej/temu nič ne kolca, samo brcauser posted image . In Tia je tut veliko kolcala po rojstvu...

< Sporočilo je popravil pupic@ -- 16.3.2006 15:16:58 >

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.3.2006 15:54:42   
mammy26
Huanita,

to me spominja na mojo prvo nosečnost, saj je sin  v trebuščku delal tako kot nogometno moštvo, sedaj je 7 let star in je nogometaš.... tako da nadaljuje treninge še iz maminega bušija.

Punci sta  bili pridni, sem jih skoraj morala že malo premetavati, da sta začeli migati. In tudi Tii se je kolcalo non stop v bušiju ter se ji še pogosto sedaj, pri njenih skoraj 10 mesecih. Ana pa je mirna pupika.

Huanita, uživaj kot se le da, potem mu boš pa ti dala malo vetra ko pride na ta lep svet.

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.3.2006 16:02:24   
Jančika_
Moj je včeraj premaknil laptop, ki se je dotikal mojega trebuha. 24 tednov, madonauser posted image .

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.3.2006 16:28:31   
Eolina
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika

Moj je včeraj premaknil laptop, ki se je dotikal mojega trebuha. 24 tednov, madonauser posted image .

user posted image  Meni se je tut to zgodilo! user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.3.2006 16:36:27   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika

"No, glde na trebuh ni dvoma, da nosim kakšnega potomca velikanskega Kiklopa..."

user posted image user posted image user posted image Ma ste face, ej.user posted image user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.3.2006 16:38:41   
matahari
Sem tretjič user posted image , 14 teden..a je možno, da čutim premikanje user posted image ? Kdaj ste ve prvič začutile kaj podobnega?

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.3.2006 22:43:40   
Pilar
Pri meni je nora razlika...Jureta skoraj nisem čutila, res se je malo premikal, tale pa je veliko bol gibčen, ampak ni panike. In isto kot pravi pupic@: Jure je v trebuščku veliko kolcal in še nekaj časa po rojstvu......no, v glavnem pri meni je velika razlika med brcanjem!

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.3.2006 7:08:55   
puncica
Pri meni isto, me brca pod rebra tako da moram včasih kr nogo z gasa dat, pa se primem za bušija, ker je res to brcanje, no to ni več brcanje pač pa tiščanje, se mi zdi da mi bo kr na strani prišel ven, ko tako nogice rine tja nekam v rebra. Ko pa se opre v mehur, pa tako da ni za govorit. Jst ne vem kako se lahko tako preteguje, naša punčica nikol ni tako brcala user posted image

mogoče jih pa le bol čutmo al kaj pa vem zakaj je tako.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.3.2006 11:12:08   
Pupica
Jančika tvoj trebuh vsaj seže do laptopa, jaz sedim pol metra od mize, kje je šele PCuser posted image user posted image user posted image .

a se kateri dogaja da se kam zadeva s trebuhom?Jaz precenim, da bo šlo mimo, pa se uštejem, je trebuh prevelik, in se zadanemuser posted image še dobr da se vlečem kot megla, če ne bi bilo že kritičnouser posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.3.2006 19:52:51   
Eolina
IZVIRNO SPOROČILO: pupic@
a se kateri dogaja da se kam zadeva s trebuhom?Jaz precenim, da bo šlo mimo, pa se uštejem, je trebuh prevelik, in se zadanemuser posted image še dobr da se vlečem kot megla, če ne bi bilo že kritičnouser posted image

Ja, pa z rito tudi isto tak. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.3.2006 21:19:26   
KODA
Dve nosečnosti nista enaki.Pri nas je bil tastarejši miren,tamali pa je brcal in skakal tako,da včasih tudi zaspati nisem mogla.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Eolina)
Neposredna povezava do sporočila: 12
18.3.2006 13:50:12   
ElaM
Naša je  baje punca, pa tud brca, kot tavelika. Zunanje brce čutimo že od 17t. Skratka športnica. le po kom se je vzela.user posted image
Noseča sem pa prvič.

:)

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 13
18.3.2006 14:54:48   
Pupica
Ja, pa z rito tudi isto tak.

user posted image user posted image user posted image user posted image

aja jaz rit komej še najdemuser posted image , samo trebuh raste, kile zgublamuser posted image , rit se manjša, mah ne vem no...v prvo sem gledala da se ja ne bi rit preveč povečala, na zdej ko pa bi raj videla al da ostane ista al pa se mal poveča, gre pa vse skup...hlače bom mogla na naramence nabavt, ker mi kr dol lezejouser posted image

Sej bo, dokler me G ne pokara, pomoje nimam kej paničart, sej vsi pravijo da otrok vzame kar potrebuje!!!user posted image upam..

(odgovor članu Eolina)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.