|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nosečniški pas
16.3.2006 11:37:23   
Robertka
Hojla!
Čeprav sem šele na polovici (20. teden) druge nosečnosti, imam močne bolečine v spodnjem predelu trebuha, zato me je ginekologinja poslala na strog počitek (baje sem pretiravala z aktivnostmi, dvigovanjem otroka (1,5 leta) itd. ...). Zato me zanima, če je katera že probala uporabljati nosečniški pas in če kaj pomaga, saj mene na splošno full boli trebuh in me "vleče" navzdol.
Thanks!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nosečniški pas
16.3.2006 12:06:06   
ribica.
Jaz sem ga nosila in prvo in drugo nosečnost, nejbolj okrog petega meseca. V prvi nosečnosti mi je takrat zelo zategovalo trebuh in mi je pas to malo omilil. Sedaj v drugo pa sem že tako  skoraj od četrtega meseca čutila tako težo, da ni za nikamor. Imam še kak mesec do poroda, ampak zdaj tako večinoma počivam, ker nisem sposobna drugega, tako da ga ne nosim. Če bi bila sposobna bit bolj aktivna pa bi ga verjetno nadela kdaj pa kdaj, sploh če je treba malo več stat ali hodit.

(odgovor članu Robertka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.3.2006 14:52:07   
Kalina
Jaz sem ga tudi rabila tam v 4 oz 5mesecu, brez njega sploh hodit nisem mogla, sm bla cist boga, pa sem ga nosila vsak dan, in zdaj sem super, poredko ga se potrebuje. user posted image

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.3.2006 23:52:53   
mala Zala
Tudi jaz sem med prvo nosečnostjo razmišljala o nakupu tega pasa, ker se mi je tudi zdelo, da mi trebuh "dol vleče". In sem to omenila ginekologu, pa mi je nošenje odsvetoval, češ, da se mišice spodnjega dela trebuha potem polenijo in je lahko to precejšnja ovira pri samem porodu. Jaz sem njegov nasvet upoštevala in zdaj uspešno "zaključujem" drugo nosečnost, čeprav me je večkrat držalo, da bi si ga kupila:-))).

Upam, da se prav odločiš. In srečno!

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.3.2006 19:38:46   
Robertka
Ja, punce, najlepša hvala za vsa mnenja in nasvete, bom res še malo počakala z odločitvijo ... sicer pa ugotavljam, da kadar počivam, je dosti boljše - ma kaj, ko se moram še naučit, kako se počiva ;-))

(odgovor članu Robertka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.3.2006 21:38:57   
Anonimen
Tudi jaz brez nosečniškega pasa nisem mogla hoditi. No, zadnja 2 tedna sem ga pa dala dol, in sem čez par dni rodilauser posted image

(odgovor članu Robertka)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
19.3.2006 8:21:15   
Polly
Tudi jaz si ne predstavljam prve nosečnosti brez NP! No, saj ga spet uporabljam user posted image - za sprehode, shopping...še posebno, ker dosti dvigujem mojo malo 11.mesečno princesko user posted image .
Pri porodu pa zaradi tega ni bilo težav user posted image .

Mala Zala; imaš G iz Trbovelj? Oni so za časom user posted image - preverjeno iz lastnih uzkušenj user posted image (no, vsaj moj BIVŠI g. G).

Kako je življenje lepo!

http://regi.si/srce/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.3.2006 8:38:41   
kapesanta
jaz sem ga dobila danes - svetovala mi ga je prijateljica, ki ga je nosila celo nosečnost (dvojčke) in pri porodu ni imela nobenih težav.
Jaz ga ne mislim imeti skoz gor, ampak ga bom dala gor po potrebi (sprehodi, pospravljanje...)

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Polly)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.3.2006 10:23:15   
Alisa
A mogoče ve katera kje se ga da kupit, ker mene boli ko hodim. ker mi tolk pritiska dol.

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.3.2006 13:17:37   
kapesanta
jaz ga imam od La vie - sam cena je pa uvau, glede na to da je to široka elastika in ježki - načeloma bi se ga dalo enostavno narediti doma.

l.p. Mateja

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
30.3.2006 11:56:29   
Alisa
A imaš mogoče kakšno sliko tega pasu, ker bi mi ga res lahko naredila maja mama.

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 11
30.3.2006 12:49:30   
kapesanta
ga bom poslikala in dala v moj album - bom javila kdaj.

l.p. Mateja

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?