Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: adaptirano mleko in riževi kosmiči - kate... 15.3.2006 20:02:30
|
|
|
|
Janeja
|
Jaz Lei v mleko dajem Riževo žitno kašico od Milupe (Reisflocken).
|
|
|
|
RE: adaptirano mleko in riževi kosmiči - kate... 15.3.2006 20:19:30
|
|
|
|
sjug
|
Kje je težava? Saj je vseeno, kaj date v rieve kosmiče. Dodajam jih (tiste od Kolinske) k vsem možnim zelenjavcam celo sadju - jabolka, samo z vodo jih pa ne bi mešala, ker je čisto zanič. Meša se jih lahko z adaptiranim mlekom, z lastnim mlekom (če se kateri da pumpat), z navadnim mlekom 3,5 % mm ali pa za zgoščevanje npr. špinače in blitve. LPSandra
|
|
|
|
RE: adaptirano mleko in riževi kosmiči - kate... 15.3.2006 21:30:42
|
|
|
|
poliloni
|
Mislim, da lahko vse rižke, ki naj bi se mešali z mlekom, le da ti uporabiš adpt.mleko!
|
|
|
|
RE: adaptirano mleko in riževi kosmiči - kate... 15.3.2006 22:00:44
|
|
|
|
benika
|
Jaz našemu 6-mesečniku dajem riževe kosmiče od Bebija in jih mešam z adaptiranim mlekom.
|
|
|
|
RE: adaptirano mleko in riževi kosmiči - kate... 15.3.2006 22:20:41
|
|
|
|
jakaracman
|
Seveda lahko riževe kosmiče mešaš z adaptiranim mlekom, če jih daš v flaško jih daš čisto malo.
|
|
|
|
RE: adaptirano mleko in riževi kosmiči - kate... 15.3.2006 22:25:12
|
|
|
|
Seven*
|
Najboljsa je itak Alnatura iz DM-a.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
MirenaMiška2006Ocenite zadovoljstvo pri uporabi Mirene. (1 najmanj zadovoljna.....5 najbolj zadovoljna)1 (
57%)
2 (
5%)
3 (
15%)
4 (
7%)
5 (
17%)
Število vseh glasov: 311Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!