Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: špikanje,...kako dolgo še? 15.3.2006 16:45:12
|
|
|
|
ronja
|
meni je sestra pri g. rekla, da je špikanje normalno, ker se maternica pripravlja in širi, NE SME SE PA STOPNJEVAT!!! Ne smeš kravavet in ne sme te zelo močno bolet! Nič ni rekla, koliko časa bo trajalo , če sem prav razumela kar skoz , oz. potem bo že začel brcat .
|
|
|
|
RE: špikanje,...kako dolgo še? 15.3.2006 17:00:54
|
|
|
|
Aja1
|
Ja, baje je normalno to špikanje. Mene tudi polahko cel dan špika v trebuhu....vsaj ne pozabim, da sem Upam pa, da se to res ne bo stopnjevalo, ker bi me sicer začelo pa že rahlo motiti.
|
RE: špikanje,...kako dolgo še? 15.3.2006 17:32:08
|
|
|
|
Alisa
|
Špikanje je normalno, bo pa se čez nekaj časa umirilo, potem pa spet malo špikanja in tako do konca nosečnosti.
|
|
|
|
RE: špikanje,...kako dolgo še? 15.3.2006 19:16:22
|
|
|
|
x_srečka_x
|
tk kt je napisala ALISA
|
|
|
|
RE: špikanje,...kako dolgo še? 15.3.2006 19:25:00
|
|
|
|
andreja 07
|
MATEJKA JAZ IMAM TUD ŠPIKANJA VSAK DAN NAJBOLJ PA SO IZRAZITA ČE SE RAZBURIM ME TAKOJ ŠE BOLJ. PRAVJO DA JE TO OK.OZIROM ASESTAVNI DEL.
|
|
RE: špikanje,...kako dolgo še? 16.3.2006 11:49:05
|
|
|
|
Eviii
|
to špikanje je sestavni del . in pol še ni konc!!! takoj po porodu se maternica spet krči in spet špika... to so pač radosti, ki smo jih deležne ženske .
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?