|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   DOJENJE IN ZANOSITEV
15.3.2006 12:14:28   
malecka
Oj no na hitro moj primer moj pikec je star 14 mesecev in še vedno dojim. Z dragim sva se odločila za se enega pa me zanimajo vaše izkušnje koliko časa je prošlo od poizkusa do zanositve.  Menstruacijo sem dobila takoj po porodu, nekateri pravijo naj bi nehala dojiti potem pa naj zanosim" ker lahko splavim "ampa men se ne vidi to logično  user posted image jaz držim pesti da več naslednje user posted image nebo

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: DOJENJE IN ZANOSITEV
15.3.2006 12:19:33   
Maj78
Ne vem kakor je meni znanega naj dojenje ne bi vplivalo na zanositev, ne vem nekje sem brala da ginekologi svetujejo naj bi bil premor med otrokom in  zanositvijo vsaj eno leto da si maternica opomore in se ne vem obnovi al nekaj podobnega.
Sem pa mnenja da je to stvar posameznika, najmanj kar lahko storiš je da o tem povprašaš svojega ginekologa.

Lp

(odgovor članu malecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.3.2006 13:32:31   
sazi
kolikor vem nima to s splavom nobene veze. Paziti moraš le toliko, ker potrebuješ potem kvalitetno hrano za 3 (zase, za malega in še za tistega v trebuščku)...

(odgovor članu malecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.3.2006 13:48:01   
pika_b
Pred zanositvijo je zelo priporočljivo prenehat dojiti. Saj tvoj drugi user posted image  ne bo imel od česa živet, če mu bo ta veliki user posted image  vse pojedel. Ti pa tudi nimaš take zaloge, da bi telo to preneslo. Velika verjetnost splava, če še dojiš.

lp

(odgovor članu malecka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.3.2006 14:08:36   
Jančika_
Ne bo držalo.

http://med.over.net/phorum/read.php?f=19&i=77531&t=77477#reply_77531

http://med.over.net/phorum/read.php?f=19&i=74549&t=74508#reply_74549

(odgovor članu pika_b)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.3.2006 14:43:54   
lelaval
Sem mislila napisat, da dojenje ne povzroča splava, pa  je Jančika predstavila mnenje strokovnjaka.

Jaz sem 7mesecev po prvem porodu zanosila (user posted image  sploh nisem še dobila po porodu) in 4 mesece še brez teav dojila.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.3.2006 19:30:01   
SaaS
Jaz sem zdaj drugič noseča 6,5 mesecev. Ko sem zanosila je bil prvi otrok star slabih 10 mesecev. Zanosila sem brez težav, čeprav sem še dojila. Res pa je, da sem ga dojila le še dvakrat na dan - zjutraj in zvečer, drugače pa je že jedel gosto hrano. Dojila sem ga potem še dva meseca, pri enem letu pa je sam zaključil zadevo.
Lahko povem še to, da sva se pri prvem kar nekaj časa trudila, da sem zanosila, pri drugem pa se je zgodilo takoj, ko sva si zamislila.
Pa držim pesti, da se bo izšlo, kot si želiš.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?