Anonimen
|
Hm...mislim,da vem,kdo si...in žal mi je zate! Stvar pa je taka.Tudi sama sem bila že na podobnem,kot si sedaj ti-natanko trikrat sem se že odločila da začnem hujšati po tej dieti-prvič sem odnehala zaradi staršev(so me uspeli preričati,da ni zdravo),drugič sem odnehala zaradi svojih malih grehov(čeprav sem zdržala več kot 60 dni),v tretjič sem se pa prijavila pri "ODLOČNIH",začela,a čez nekaj dni sem izgubila fanta in psiha je nardila svoje.Tako sem potem pridobila še dodatnih 5kg plusa,kar je bilo že ramotno.Škosila sem sama sebi že zadost s tem,da sem se sekirala,zakaj bi si škodila še z dodatnimi kilogrami.In sem se odločila-tokrat grem do konca,ali pa nič.In sem stopila prvi korak z našimi "BOMBAMI".In odločila sem se,da za 90 dni(in morda celo za celo življenje) izločim željo po hrani,da ne pslušam in ne gledam po drugih.Da ne dobim luštov.Saj tisto količino hrane,ki je bila namenjena za moje življenje,sem jaz v teh mojih mladih letih že zdavnaj presegla,zato sem debela.In nikoli več v življenju ne želim biti debela.Nikoli.In kaj me motivira?Kmalu bo poletje.Kmalu grem spet na morje.Čeprav mam od mojih grehov v "prejšnjem življenju"(kot imenujem življenje pred dieto),nekaj strij,sem se odločila,da si pridelam tako telesce,da bom jaz zadovoljna z njim in da bom lahko brez sramu odvrgla odvečne cunjice ter da ne bom več rabila hoditi po plaži v majčkah in tričetrt hlačah.Tega si več ne dovolim.Pa tudi,če bom,ko pride poletje,imela samo pet kg maj,kot sedaj,bom lahko nase navlekla bolj seksi cunjice,kot sem jih nosila do sedaj.Mam pa v glavi še nonstop drugo stvar-do sedaj sem bia zaradi kg v seksu zelo nesamozavestna in strast,ki je gorela v meni,ni mogla na plan.Zato bom zdaj pridna.In grem naprej!Tebi pa rečem-ko boš prišla do kritične točke,bo odločitev prišla kar sama od sebe,s tem pa tudi volja.Jaz pa prosim,da pri meni ta volja ne izgine-nikoli,ne samo teh 90 dni!In da izgubim nekaj kg! Ko se boš odločila-dobrodošla k meni po kak nasvet-č zdržim do konca!
|