|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj če pride bolezen
11.3.2006 23:00:02   
lencika27
Živjo, sem prvič na forumu in me zanima, če je imela katera že izkušnje glede nosečnosti in jemanja antibiotikov. jaz imam že 3 tedne težave s kašljanjem in rahlo vročinouser posted image , in to tudi v času med ovulacijouser posted image user posted image . Antibiotike jemljem šele 2 dni, pa me zanima, če bi slučajno bila noseča, ali bi to kaj vplivalo na malo pikicouser posted image ?
Hvala za odgovore in se še oglasim.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj če pride bolezen
11.3.2006 23:03:36   
sezam
Odvisno kaj jemlješ. Da boš pomirjena, raje vprašaj svojega zdravnika. Vem le, da je Lekadol nenevaren.

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu lencika27)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.3.2006 23:03:52   
KODA
Jaz sem bila 8 tednov noseča,ko sem od tastarejšegauser posted image  pokasirala rota+adeno virozo.Tako,da sem jemala Ospen 1000 in Lekadole.Pa še za grlo, Panthol tablete sem lizala.
Ni bilo nič narobe.Posteljica je dober filter.

< Sporočilo je popravil KODA -- 11.3.2006 23:04:16 >

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

Neposredna povezava do sporočila: 3
11.3.2006 23:07:14   
anckabancka
Ja, jaz sem jedla antibiotike sumamed in kapljice za nos operil (piše na navodilih, da niso za nosečnice) ko še nisem vedela, da sem noseča.

Imamo zdravega, živahnega osemmesečnika!

Neposredna povezava do sporočila: 4
11.3.2006 23:13:33   
lencika27
Ja jaz jemljem Amoksiklav 2x, če se mogoče katera kaj spozna?

Neposredna povezava do sporočila: 5
11.3.2006 23:19:12   
taška30
Jaz sem jedla Primotren antibiotike, kakšen teden, preden sem delala test in sploh ugotovila, da sem noseča. To sem potem povedala G in je rekla, da ni panike.
Enkrat sem nekje brala, da gre čisto v začetku nosečnosti vedno na vse ali nič. Torej ali spontano splaviš, še preden sploh pogruntaš, da si zanosila ali pa je vse v redu. Da bi pa to pustilo kakšne posledice na plodu, pa ni verjetno.

Neposredna povezava do sporočila: 6
11.3.2006 23:22:50   
taška30
IZVIRNO SPOROČILO: lencika27

Ja jaz jemljem Amoksiklav 2x, če se mogoče katera kaj spozna?

Preberi navodila v škatlici, tam vse piše. Odstavek: nosečnost in dojenje.
lp

Neposredna povezava do sporočila: 7
12.3.2006 8:03:32   
golob
Draga lenčika!
Ker sem ravno od "foha"kot se reče, naj te pomirim, da jemlješ enega od najbolj osnovnih antibiotikov , ki je res zelo zelo preverjen in mislim, da si zastonj delaš skrbi.
Tudi jaz sem na začetku jemala antibiotike,ki niso tako varni, ko sploh nisem računala, da je v meni mali čudež pa je ta mali čudež danes zdrav 6-tednik...user posted image user posted image user posted image user posted image
Predvsem se probaj čimbolj pomiriti, ker največkrat nam jo zagodejo ravno skrbi.
Moraš pa antibiotike obvezno pojesti do konca, če ne si boš res škodovala, ker ti bo določen del bakterij postal rezistenten i n to je pa potem problem.
Lp in uživaj!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 8
12.3.2006 11:38:02   
petraz
Če ti jih je zdravnik predpisal, potem se nimaš kaj bati. Tudi jaz sem jih dobila, vendar pa jih nisem jemala. Raje sem vzela Lekadol. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?