|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   KAKO UMIRITI?
10.3.2006 18:39:54   
draganav
Moja punčka je stara 4.5 m in, ko se zbudi začne jokat, kot bi jo iz kože dajal. Vzamemo jo ven iz posteljice nato se čisto upogne nazaj in jo sploh ne moremo zravnat pomiri se, ko jo dam na joško. Zakaj? Pa še to midve se polno dojiva in redko kdaj zaspi drugače kot na joški.  Kako jih vi uspavate? Ne pomaga ne nošenje,zibanje vglavnem nič. Ne mara ne dude ne flaške.

TAKO LEPO JE BITI MAMA
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: KAKO UMIRITI?
10.3.2006 18:55:33   
sharpy
Isto se dogaja pri nas zadnje 2-3 tedne.
Ponavadi čez dan, ko se začne prebujat...se začne mencat po učkah in prskat po obrazu, sledi pa grozen jok. In tudi jaz ga uspem pomirit samo z joško.   Mogoče pa je samo tako obdobje...upamuser posted image
Tudi Mark je polno dojen in zaspi vedno na joški.
Jaz ga žal ne znam drugače uspavat.

14.11.2005 smo dobili našega sončka Marka

(odgovor članu draganav)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.3.2006 18:57:01   
popek24
Joj mi imamo tud podoben problem-ne mara dude in zelo težko jo je umiriti da bi zaspala. Noben položaj ni pravi. Meni uspe tako da jo malo nosim, pojem, potem če ne zaspi ji dam malo čaja ali pa zizo, če pa še to ne pali pa jo dam tako da posluša moje user posted image in jo narahlo trepljam po ritki. Nekaj od tega pomaga. Ja težko je, ampak veliko sreče in potrpljenja ti želim.

papa

Samo enkrat se živi...

(odgovor članu draganav)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.3.2006 20:09:06   
MIN
ja tudi pri nas je bilo isto.umirila se je le tako da sem dala bolj radio na glas,da jo je preglasil nato sem ga zmanjšala pa je blo o.k.,ker ga je oslušala.sem pa opazla sploh za spanje bolj ko je ropotalo bolj ko sem skakala prej je zaspala.

(odgovor članu popek24)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.3.2006 20:58:29   
renan
Pomaga

< Sporočilo je popravil renan -- 10.3.2006 21:02:54 >

(odgovor članu MIN)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.3.2006 21:01:29   
renan
Pomaga duda, ki ostane noter tako, da si ga pritisnem ob prsi a namesto bradavice ima noter dudo. Ko ga kaj napenja, skoraj vedno pomaga nošenje na rokah s trebuhom navzdol. Pomaga tudi, da dam radio na glas in plešem z njim ter zraven pojem.

Lp,
Renan

(odgovor članu MIN)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
10.3.2006 21:03:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu renan)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?