|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   MOČNI GIBI
10.3.2006 14:57:04   
neja76
Moja user posted image  se giba tako močno, da je kar boleče. Včasih se obrne tako, da imam celo bulo na trebuhu, ali celo dve. Verjetno se preteguje, ampak to je večkrat na dan.  Včasih čutim tudi nogice. Rok imam 15.03. se ne bi zdaj že mogla malo umirit? Je možno, da imam premalo plodovnice, da jo tako čutim ali je to normalno.

Povejte, če katera čuti tako?

Uživajte v tem deževnem dnevu.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: MOČNI GIBI
10.3.2006 15:08:37   
XXYY
Živjo!

Jaz sem svojo user posted image  user posted image  čutila še ene 2 dni do poroda, pa sem bila 8 dni čez rok. Takrat je bila še full živahna. Potem se je pa počasi malo umirila.

Jaz mislim, da je to popolnoma normalno, da se še giblje. Verjetno ima še veliko prostora notri, da tako miga. Vsaj naša je nekaj imela še prostora.

Nč, bat vse je vredu. V glavnem da jo še čutiš. Pa tudi če je še 5 dni do roka.

Pa srečno in čim hitrejši porod ti želim.

(odgovor članu neja76)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.3.2006 16:43:37   
Dejča
Jaz sem svojo čutila še na dan poroda, en dan prej je bila pa itak svetovni prvak v nogometu, tako da še ni panike. Tudi moj trebuh je bil na momente, kot bi snemali ZF film - izboklina tu, pa tam user posted image user posted image . Zdaj je precej bolj mirna kot v trebuhu, ko se ni umirila niti 4 ure/dan.

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.3.2006 18:23:13   
petrusata
ZDRAVO !
Nič ne skrbi user posted image  mora biti živahen. Res je da se pred porodom umiri ampak gibi user posted image  morajo biti še prisotni. Sama imam jutri rok. Pri prvem otroku sem bila 6 dni čez rok pa je bil skozi isto živahen. Še v porodni med popadki ni odnehal.
Živahnost tvojega dojenčka je čisto vredu.Če pa bi se ti user posted image  res zelo umiril da ne bi naštela 10 gibov (list za štetje gibov) pa se boš morala oglasiti v porodnišnici da ti posnamejo CTG.
Rok se ti približuje in že drugega ne razmišljaš samo še čakaš kdaj bo tisti dan "D".
Želim Ti veliko veselja ob cartanju zuser posted image

(odgovor članu neja76)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.3.2006 8:47:20   
tinca34
O tem sem se tudi jaz pogovarjala z G in pravi, da niti ni nujno, da se pred porodom nekaj ful umiri; je pa seveda bolje, da je divji kot da bi te skrbelo zakaj je miren.
Moj je na podoben princip - včasih me tako brcne, da me kr premakne, ampak sem vesela, saj mislim, da bi bilo huje šteti gibe in se ssekirati ali jih je bilo dovolj.

Lp,
T.

(odgovor članu petrusata)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.3.2006 12:15:09   
KODA
Pri meni je bil tastarejši,do konca v medenični legi,tako,da ni bil nič kaj preveč aktiven.
Tamali je bil pa živi migetalkar.Samo pretegoval in brcal je,včasih tudi do bolečega.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu tinca34)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?