|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   LASER IN NOSEČNOST
10.3.2006 12:29:43   
Anonimen
ojla punce,
mene pa zanima če katera mogoče ve ali bi mi lahko kako škodoval laser s katerim mi bo kozmetičarka na obrazu "zbrisala" rdečico ki mi je ostala od aken, če bi vmes zanosila ali če bi šla na takšen poseg ko bi bila že noseča. Sicer nameravam vprašati tudi njo, vendar če ima kakšna izkušnje ali če je kje kaj slišala bi rada zvedela kaj več. Namreč ne upam se tvegati, da bi bilo pol karkoli narobe, ne morem pa tudi več hoditi po svetu takšna, saj sem vsa rdeča od "flekcev" ki so ostali.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: LASER IN NOSEČNOST
10.3.2006 12:47:53   
Lari
Anonimna, a to se da? Ker meni so tudi ostali ti rdeči flekci, pa nisem vedela da se to da odstranit. A mogoče veš koliko to stane? Kaj pa brazgotine od stiskanja, a se tudi da pozdravit?

Na tvoje vprašanje pa žal ne vem odgovora.

lp.

Lara in Jan, moja sončka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.3.2006 12:51:49   
Anonimen
no js sem hodila na lasersko odstranjevanje dlak po obrazu pa mi je una rekla da nima kej škodit??!! sicer pol nism med nosečnostjo več hodila ker nikol ne veš. ker sem bla pa naročena na odstranitev ene par znamenj z laserjem in ko sem klicala če je vseen če sem noseča so pa rekl da ne to pa ne ni šans! tko da js bi raj počakala!

(odgovor članu Lari)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
13.3.2006 8:56:45   
LEVASI
ojla, se opravičujem zadnjič za anonimnost.
no tako,bila sem v soboto na temu laserskemu odstranjevanju rdečice in sem vprašala ali to kaj škoduje če bi slučajno vmes zanosila in mi je ta medicinska sestra rekla da je bila tudi ona noseča in je delala s tem laserjem, se pravi da je bila dosti časa v njegovi bližini, in se je pozanimala in so ji rekli da deluje samo tam kamor se ga usmeri se pravi na telih flekcih. Upam da je res kar je rekla, ampak se mi zdi da je bila iskrena. Tudi ona je sama na sebi sprobala ta laser in pravi da je ok.

Lari - da se odstraniti rdečico, vendar je kar drago. En "spot" se računa 1.500 SIT. Meni je delala predel na licih in na bradi in sem plačala 10.000 SIT za prvič. Da se pa kaj pozna, oziroma da se znebiš te rdečice pa moraš priti najmanj 4x. Ja vem da je drago, ampak je vseeno boljše kot zgubljati vsak dan živce ko se pogledaš v ogledalo. Jaz si te rdečice ne morem prekriti niti z zelenim korektorjem, tako da bom reskirala teh 50.000 SIT ali več, odvisno kako bo delovalo name in mogoče se rešim tega problema. V glavnem ni pa 100% da deluje, tako da je vprašanje kaj bo.
Glede brazgotin se jih pa da tudi znebiti, ampak je potrebno iti na kakšen močnejši laser, pa tudi odivsno kakšne so te brazgotine, ker če so ful globoke kot jih imajo nekateri moški ki so imeli ful ogromno aken je pa to že malo težje. Tako mi je vsaj ona rekla.

Lara - tudi za odstranjevanje dlak je meni ona rekla da nima kaj škodit, vprašanje je pa kakšen laser je za odstranjevanje znamenj, to pa ne vem. V glavnem upam da je res kot mi je ona zatrdila, in ji kar verjamem ker je bila sama na tem in ima otroka in ne verjamem da bi se mi to zlagala, čeprav vem da res nikoli ne moremo biti 100%.

Mogoče ta mesec ne bomo tako aktivni in si prizadevali na user posted image  ampak bomo vidli kaj se bo zgodilo, ker si tudi sama ne upam preveč reskirati, kljub vsem zagotovilom ki mi jih je dala.

No zdaj sem se razpisala, če ima še katera kakšne izkušnje, naj jih napiše.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.