|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Problemi in žalost
7.3.2006 11:23:31   
laky
Čao,

Ponovno se vam oglašam, pa mogoče sploh nisem na pravi strani, ampak, ko sem bila noseča ste mi vse zelo pomagale z nasveti in mi stale ob strani. Nekako takšnole je moje stanje s katerim se ne morem sprijazniti. Lani sem zanosila in po dveh mesecih imela spontani splav. Bilo je zelo hudo - hvala ker ste mi takrat pomagale na tem forumu. Potem ko sem si malo opomogla pa mi je ginekologinja našla pregrado v maternici. V mesecu novembru sem si jo dala odstraniti. Ker si z možem zelo, zelo želiva otročeka sva takoj po tem začela delati na bebiciuser posted image user posted image  z upanjem, da zdaj pa nama mora ratati. Do danes nama še ni, kjub temu, da imava spolne odnose zelo pogosto, še posebej v času ovulacije. Pa kljub temu sem vsaki mesec razočarana, ker seuser posted image  kar pojavi.  Ko sva se odločila za otroka nama je v prvem ratalo, sedaj pa več ne veva kaj bi lahko bilo narobe. Non stop se sprašujem, da bi bilo bolje da si ne bi bila dala odstranit pregrado. Ali ima oz. je imela katera podobne težave? Ali je sploh mogoče, da sva neplodna, kjub temu da nama je prvič takoj uspelo? Ali je mogoče katera na tem forumu, ki se je prav tako trudila pa ji je na koncu ratalo. Zelo mi boste pomagale z odgovori, kljub temu, da sama vem, da če mi je usojeno tako bo drugače bom pač morala sprejeti tisto kar mi je pač namenjeno. Z naravo se baje ne moremo boriti.

Lep pozdrav vsem, ki se trudite.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Problemi in žalost
7.3.2006 12:12:19   
mamči
Glej na op. si bila novembra. To pomeni, da zdaj teče 5 mes. od posega. Vem, da je zate to doooolga doba, ampak sploh še ni panike. Če računaš npr. da mesec po posegu še ciklus ni bil vpelan, pol na december pozabi in ti preostaneta januar in februar . Torej v dveh mes. vama ni ratalo, marec je še na začetku in čist možno je, da bo pa ravno ta mesec - če pa ne pa naslednji, če pa ne pa pol...

Neplodna sigurno nista, ker je pri vama že prišlo do oploditve, vendar žal verjetno zaradi pregrade nista dočakala srečnega konca.

Vem, da je hudo in tud občutek za čas imaš drugačen, ko hrepeniš po otroku. Jaz bi ti pa vseeno svetovala, da se sprosti (lastne izkušnje, bol sem paničarila, računala, jokala, slabše je bilo!). Pusti naravi svojo pot, ker slej ko prej boš srečka user posted image .

Lepo pridno delajta na user posted image  in čakajta. Pa brez grdih misli o neplodnosti pa tako. Saj veš - misli so žive!

Veliko, veliko sreče in potrpljenja.

(odgovor članu laky)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Problemi in žalost
8.3.2006 7:53:31   
VITA74
welcom to the club....

Moja zgodba je malo drugačna od tvoje a hkrati zelo podobna, sama sem imela tri ss (še vedno mi je hudo pri srcu za vse tri moje pikice) - vmes sem enkrat tudi rodila mojega zlatega škratka. Pri meni so pregrado odkrili komaj po tretjem ss (ravno zaradi tega ker sem vmes enkrat uspešno zanosila in tudi rodila) in sem jo dala odstraniti februarja05 od takrat pa vse do danes še vedno nisem zagledala težko pričakovane user posted image  ali user posted image  user posted image  
Vmes sva imela s partnerjem veliko zakonsko krizo, ki upam da sva jo uspešno prebrodila oz se še vedno trudiva in delava na najini zvezi....
Naj ti ne bo žal da si odstranila pregrado, in to sigurno ni vzrok da še nista zanosila...kot ti je napisala pa tudi mamči ni še minilo toliko časa, da bi kazalo da je kaj narobe....vem kako je ko je želja velika in ni rezultata, te popolnoma razumem... Sama se ob skoraj vsaki user posted image  menstruaciji zjokam, ker je spet prišla....pa že tako dobro kaže (bolijo me joškice, slabo mi je, samo jedla bi...) pa me vedno znova preseneti user posted image  pa se ji ne bom dala. Verjamem da bova tudi midva (in tudi vse punce ki težko čakajo) kmalu zanosila in cartala čudivito bitjece, moj škrat doma pa bo dobil težko pričakovanega dojenčka

Drži se Laky in uživaj z možem user posted image  
Lp user posted image

srečna

(odgovor članu laky)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?