|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   malo denarja,malo...
7.3.2006 10:08:41   
dadica
Sama skoraj ne morem verjet da je takšna razlika med hranami,ker sem po 2,5 mesecih že skoraj izgubila mleko sva začela kar pogosto dodajati aptamil pre,z hrano sem zelo zadovoljna,ampak je k precej draga(v primerjavi z hipp-om) saj stane 600 g, od 3000-3700 SIT.Pa so mi vsi svetovali idi v avstrijo in gori kupi hrano ker je dosti cenejšauser posted image .In res, v sobota sva šla v dm v avstiji kupila aptamil pre in za 500g dala 1800 SITuser posted image :Vse lepo in prav hrana dosti cenejša,ampak, a je tudi ista.Ni, že po dveh obrokih so se začeli strašni krči in moram vam povedat da smo imeli kar peklenski vikend.Včeraj pa sva kupila spet hrano pri nas in danes je popolnoma drug dan,smo dobre volje in nič nas ne zvija.user posted image user posted image
Toliko o tem če želiš varčevat na otroški hrani!prav nama je!

To pa sem napisala iz preprostega razloga, da mlade mamice obvarujem pred neumnostjo,kajti trgalo se nama je srce kako je našega fanta zvijalo!user posted image

lep sončen pozdrav od dadice

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: malo denarja,malo...
7.3.2006 10:39:54   
Anonimen
Jaz sploh nisem vedela katero mleko naj mu kupim,saj je na tržišču jih zelo veliko.Dobila sem humano in še nekaj,samo se sedaj ne spomnem.V glavnem imam prijateljico v lekarni in sem jo vprašala za mleka in mi je priporočila mleko novalac,ker je bil na testiranjih in je pozitivno prešel skozi.saj veš da imajo v lekarnah preverjene stvari,zato tudi kupujem mleko novalac in ga ne menjam za nič.

(odgovor članu dadica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
7.3.2006 17:15:05   
SašaR
Meni je pa pediatrinja v porodnišnici svetovala glede mleka, da so dobri aptamil, novalac inše eden, ki se ne spomnim imena. Samo je pa res razlika v ceni med aptamilom in novalacom v lekarni.
Vzela novalac in zadovoljni smo - samo dodajamo po potrebi 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.3.2006 20:11:40   
spacey
Ja, res je si razlikujejo mleka.

Npr. tudi Hipp, ki ga kupiš v lekarni, DM-u, Šparu, Mercatorju (proizveden v Avstriji)... je drugačen od tistega, ki ga prodajajo v Muellerju (proizveden v Nemčiji).

Mi smo na Hipp-u iz Muelletja in smo zelo zadovoljni! user posted image

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

(odgovor članu SašaR)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.3.2006 20:58:41   
Grascakinja
Enako kot Spacey!

(odgovor članu spacey)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.3.2006 23:26:11   
KODA
Pri tastarejšem sem uporabljala Hippuser posted image

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Grascakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.3.2006 22:35:55   
Anja**
Tudi mi smo na Mullerjevem Hippu.

(odgovor članu spacey)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.3.2006 21:48:03   
Anonimen
Jaz sem tudi nekaj časa kupovala Aptamil v avstriji, amapk pri nas ni bilo nobenih krčov- edina razlika je bila, da mi je po avstrijskem spala veliko več kot pa pri aptamilu kupljenem pri nas.

(odgovor članu Anja**)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?