|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   DA ALI NE
7.3.2006 7:10:03   
NANA123
ŽIVJO SEM ČISTO NOVA NA FORUMU KAJ MISLITE ALI SEM NOSEČA MENSTRUACIJA MI ZAMUJA 4 DNI FUL ME ŠPIKA V TREBUHU KAR PEČE V JAJČNIKIH PREDVSEM NA LEVI STRANI IN ZVEČER MI KAR KRULI PO ŽELODCU KAJ MISLITE HVALA ZA ODGOVOR NANA123
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: DA ALI NE
7.3.2006 7:21:47   
muha1
Kupi si test nosečnosti, pa boš takoj ugotovila. Pa veliko sreče user posted image user posted image

(odgovor članu NANA123)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.3.2006 8:09:23   
SM10
Iz mojih izkušenj ti predlagam, da narediš test , ampak z jutranjim urinom, ker popoldan pri meni ni delovalo. Je pa res , da smo si vsi različni, vsekakor pa naredi test in nam javi.

(odgovor članu muha1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.3.2006 8:24:44   
golob
jaz sem imela zelo podobne znake
naredila sem 3 teste - vsi čudni oz. bolj negativni kot ne
danes je moj sinko star 6 tednov
držim pesti
vsekakor pa res naredi test z jutranjim urinom
srečno

(odgovor članu SM10)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.3.2006 8:44:34   
bombonček
Naredi tesst in javi kakšen je rezultat.Veliko sreče.

(odgovor članu golob)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.3.2006 9:10:18   
Azaleja
Ja, naredi test in javi nam!

Držim pesti, da bodo user posted image user posted image ...

(odgovor članu bombonček)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.3.2006 9:14:32   
Bubamaraa
Naredi test, pa velik sreče...user posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu Azaleja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.3.2006 11:10:01   
cocki
Nana 123, držim pesti user posted image  javi nam čim prej!

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.3.2006 13:20:26   
lelaval
Po testu nam vsekakor javi ali si user posted image  ali ne.
Lahko bi bila noseča brez kakršnih koli znakov, ki so sicer značilni za nosečnost.
Držim pesti. user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu NANA123)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.3.2006 22:39:50   
KODA
Naredi test.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   USPELO
8.3.2006 6:34:52   
NANA123
POZDRAVLJENI OSE MESECEV ČAKANJA IN KOMAJ VČERAJ SEM SE PRIJAVALA NA FORUM IN NAREDILA VČERAJ POPOLDNE TEST IN JE BIL POZITIVEN user posted image  DRŽIM PESTI TUDI ZA OSTALE PRIPOROČAM VAM IZRAČUNAJTE SI KDAJ SO PLODNI DNEVI IN V AKCIJO MENI JE USPELO ZANIMA ME ČE JE KATERA IMELA POVIŠANO TEMPERATURO KO JE ZANOSILA ČEZ 37 IN  ALI KO SE PRIJAVIŠ ZA GINEKOLOGA KO ZANOSIŠ ALI SI TAKOJ NA VRSTI IN KAKO JE Z BOLNIŠKO  

(odgovor članu NANA123)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: USPELO
8.3.2006 6:40:21   
Anonimen
jaz sem na vrsti za pregled pri ginekologu komaj 10. 4. user posted image  Zgleda, da ima gnečo ali kaj kaj pa vem, da komaj takrat, sem pa brala v eni knjigici, da nekateri ginekologi radi naročajo šele takrat ko bi morale biti mimo že 2 menstruaciji, če slučajno druga prideuser posted image
Jaz sem ful nestrpna, komaj čakam ta 10. 4., da vidim kaj mi bojo rekli.
Vso srečo Tebi in bebyjuuser posted image

(odgovor članu NANA123)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   USPELO
8.3.2006 6:42:20   
NANA123
POZDRAVLJENI OSEM MESEC MATRANJA IN POPOLDNE SEM OPRAVILA TEST POZITIVEN user posted image DRŽIM PESTI ZA OSTALE UPAM DA VAM RATA ZANIMA ME ČE JE IMELA KAKŠNA POVIŠANO TEMPERATURO KO JE ZANOSILA ČEZ 37 IN KO SE NAROČIŠ PRI GINEKOLOGU ČE SI NOSEČ ALI SI TAKOJ NA VRSTI IN KAKO JE Z BOLNIŠKO NANA123

(odgovor članu NANA123)
Neposredna povezava do sporočila: 13
8.3.2006 7:27:40   
NATAŠI
čestitam user posted image user posted image

Jaz sem poklicala G naslednji dan po opravljenem testu... naročila me je pa v 8.tednu ker se menda takrat že vidi pikica in utrip srčka.. Z bolniško pa nimam izkušenj ker se počutim ok (no so slabosti) in sem skos v službi. Mi je pa sama od sebe rekla, da če se ne bom počutila v redu naj kar pridem in mi bo dala bolniško. odvisno je tudi v kakšni službi si

(odgovor članu NANA123)
Neposredna povezava do sporočila: 14
13.3.2006 7:42:06   
krfjolca
Danes zjutraj sem naredila test (Romed). Prikazali sta se dve črtici, le da je bila testna zelo bleda, se je pa videla. M mi zaostaja 3 dni. Ali je možno, da v tako zgodnji nosečnosti še ni dovolj hormona, da bi bila črtica močneje vidna? Dejte rečt, da lahko do stropa skačem!!!!!!user posted image

(Aja, sicer sem nova na forumu, ampak ga spremljam že dalj časa, tako da - lepo pozdravljene user posted image )

PS: Otročke delava šele dober mesec, to je prva M, ki mi zamuja, sicer imam zelo redne ... user posted image    (ali je samo psiha???)

PPS: Jao jao, dans grem še po 10 različnih testov, ker me kar razganja!

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?