|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   OVULACUJA
2.3.2006 12:37:31   
ANDREJA 75
HOJLA PUNCE
TUDI MI SE TRUDIMO ŠE ZA ENEGAuser posted image PRAV DANES IMAM OVULACIJO PROSIM POVEJTE MI KOLIKO KRAT NA DAN NAJuser posted image DA NAM BO USPELO  IN KOLIKO DNI JE VERJETNOST ZANOSITVE NAJVEČJA .

< Sporočilo je popravil ANDREJA 75 -- 2.3.2006 12:40:44 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: OVULACUJA
2.3.2006 12:47:51   
t*e*j*k*a
zdravo
mislim da je dovolj enkrat na dan, seveda pa je najbolje če čim večkrat!!

Upam, da bo uspelo!!!

Držim pestiuser posted image

(odgovor članu ANDREJA 75)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.3.2006 12:54:47   
ANDREJA 75
HVALAuser posted image

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.3.2006 14:43:49   
Pija2
Zdravo Andreja. Praviš, da si tudi vi želite še enega user posted image . Lepo. vendar se mi zdi, da si tudi napisala, da imaš že enega otroka s posebnimi problemi (spina-bifida) al nekaj takega. Pa se sprašujem, kako, da imaš korajžo imeti še enega user posted image . Ali je ta tvoj otrok s posebnimi problemi edini, a imaš še katerega? Oprosti, če narobe razmišljam, ampak jaz v taki situaciji nebi imela več user posted image . No odločitev pa je vsekakor tvoja. Daj prosim te napiši malo več o tvojem otročku, ki ima posebne problem, kako je tako življenje, in kako imate prilagojeno stanovanje...
Upam, da ne zahtevam preveč.

Lep pozdrav in srečno!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4
2.3.2006 14:47:48   
Mikec
zelim ti cimprej user posted image  in potem zdravo user posted image , ne razmisljaj prevec kolikokrat ampak raje uzivaj in pozabi da delas bebo.

(odgovor članu Pija2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.3.2006 15:53:59   
KODA
Držim pesti za +.user posted image

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Mikec)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.3.2006 16:12:03   
Anonimen
Upam, da čimprej zagledaš magični +, ne glede na to, če imaš bolnega otroka, ker materinstvo se ne razdaja samo bolnim, temveč tudi zdravim user posted image ...
srečno...Nati

(odgovor članu KODA)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
2.3.2006 18:25:04   
Anonimen
Če je res tako kot pravi Pija, potem bi tudi jaz presneto dobro razmislila o še enem user posted image , razen seveda, če si ga zelo močno želiš, in če imaš voljo, energijo, zdravje, prostor......! Ne vem no kako bi jaz v tem primeru reagirala. Ali bi bil to tvoj drugi user posted image ? Koliko pa je star otrok s PB?
Sicer pa, kdo pa ima pravico odločati namesto tebe? Nihče!!

SREČNO

Neposredna povezava do sporočila: 8
2.3.2006 18:40:44   
Anonimen
O spini bifidi.

http://www.orthops.si/clanki-moj_malcek.php?id=23

Raziskave pa so tudi pokazale, da 400 mg folne kisline za 30% zmanjša možnost hrbtenične reže in ostale okvare z živčevjem.

Andreja 75, jaz ti želim čimprejšnji user posted image ali user posted image , ter zdravega user posted image !

LP

(odgovor članu Pija2)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?