|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ta rdeča-kdo jo sploh hoče?
27.2.2006 19:46:29   
Anonimen
Zdravo punce!

Sem rekla, da moram kr odpret novo temo. Vsem novim user posted image iskrene čestitke, tistim ki NE čakamo marca pa čimveč user posted image user posted image !!!
Mi smo že ves mesec pridni in veselodelamo na user posted image , ampak kje je šele 10. marec, ko naj ne bi prišla. Včasih se mi je zdelo, da imam kr naprej user posted image   mesec je šel tko hitro mimo, sedaj pa se vleče kot ponedeljek.
Pa še to moram tud to zapisat. Včasih sem pozabila kakšno KT ali pa dve zapored in sva se slončkala brez zaščite, pa sva bila potem oba čisto nora kaj pa če rata...kot bi le tako zlahka... pa enkrat je kondom zatajil, pa sva bila oba čisto iz sebe in kot nora čakala user posted image , prej hudo željena, sedaj pa iz vsakega meseca manj in upam, da je bila prejšnja zadnja za 9 mes.

LP, jjasna

< Sporočilo je popravil jjasna -- 27.2.2006 19:50:22 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ta rdeča-kdo jo sploh hoče?
27.2.2006 19:49:12   
Sulfinija
No jaz pa upam,da bm jo v tem letu le še imela meseca marca pol pa naju tkole čaka IVF in upam,da je ne bm videla celo leto več ne.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.2.2006 1:09:10   
lelaval
Ti privoščim, da se je znebiš - če ne marca, pa v tem letu. Držim pesti, da vajino slončkanje obrodi sadove.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.2.2006 8:48:40   
Makica 79
jjasna tvoja tema je res prava, napisala pa si ravno tako kot da bi bila jaz. kar pod tvojim imenom bi lahko dodala še mojega, ker se prav vse ujema, in prav enako razmišljam kot ti.
Kaj naj še sploh dodam, ko pa si tako dobesedno napisala vse moje misli.
Upam da bo 10 marec najlepši dan za naju, prav tako pa za vse ostale ki marca nečakate.
Punce držim pesti za vse nas, da nam bo uspelo postati najboljuser posted image  na svetu.
Lp

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.2.2006 9:28:32   
zorica
Joj punce se podpišem pod vaš post.user posted image ne pričakujem 4.3.Par dni nazaj sem še verjela da mogoče pa sem res, saj sem imela BT okrog 36.37 - 38.Pa mi je zopet padla na 36.5
In seveda sem delala zopet on test, ki ti pokaže nosečnost že 10dni po oploditvi in je ZOPET kot že enkrat pokazal črtico.Ampak se ne veselim preveč, ker me je že enkrat speljal na led.Sploh ne vem več zakaj ga delam.
V glavnem vsem nam želim da zagledamo marca te dve magični črtici.

(odgovor članu Makica 79)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?