|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Polnjeni melancani
27.2.2006 12:04:18   
dana
V službi so večkrat na jedilniku polnjeni melancani in sicer je cel melancan večkrat prerezan po dolgem notri so pa različni dodatki.

Jaz bi to naredila tudi doma pa ne vem koliko časa naj to pečem, ali moram melancane prej nasoliti. Če je katera že kaj podobnega delala bi prosila za nasvet.

lp dana user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Polnjeni melancani
27.2.2006 20:44:29   
mulan
Jaz sem ze kaj podobnega delala z melancani, pa tudi z bučkami pride zelo dobro. Melancane najprej dam na pol (počez), izdolbem, posolim. Nato jih na pari prekuham (ene 5-10 minut, odvisno kako mehke so ti všeč), zložim v pekač in napolnem s tistim, kar mi pač pride na misel. To je lahko omaka iz mletega mesa (že posebej skuhana), gobova omaka, omaka iz bučk.. Najboljše pride (vsaj meni), če dam najprej malo mesa, nato zelenjave, na vrh še nariban mehek sir (livada, edamec) in malo kisle smetane. Seveda pa se da naredit na 101 način. Ko melancane napolnem, jih dam v pečico na 180 stopinj, toliko, da se sir lepo popeče.
Melancane se lahko tudi še surove (brez predhodnega kuhanja nad paro) zloži na pekač in peče v pečici (še brez dodatkov!), ene 20-30 minut na 180 stopinj,  nato napolne in ponovno da peči.
Upam, da ti je to kaj v pomoč!!
user posted image

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Polnjeni melancani
27.2.2006 20:51:18   
Petra P.
jaz melancane izdolbem in najprej kar same popečem v pečici - da je pol tudi obod lepo pečen, nato pa dodam polnitev (ki jo posebej naredim) in pol dam vse skupaj še enkrat pečt - najraje potreseno s sirom.
lahko pa jih tudi popečeš na olju - le čisto na rahlo jih potisneš v vroče olje - se lepo zmehčajo in so po peki v pečici prav fini.

dober tek

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Polnjeni melancani
11.3.2006 10:36:06   
Reja
Jaz bom danes prvič delala polnjene bučke.

Zanima me, kakšne nadeve naredite? Se bojim, da bom preveč različnih stvari zmešala in bo potem preveč zmedeno vse skupajuser posted image .

Hvala!

(odgovor članu Petra P.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Polnjeni melancani
11.3.2006 11:37:39   
Reja
Še nekaj me zanima pri polnjenih melancanih in bučkah. Odločila sem se, da jih bom dala najprej nenapolnjene v pečico.

Na koliko stopinj in za koliko časa?

Naj jih prej nasolim in počakam, da odteče malo vode, da ne bo potem poplava?

Koliko časa in na koliko stopinj jih ve še pečete potem, ko jih napolnite? Verjetno bom nadev prej malo prepražila, da ne bo čisto surov.


(odgovor članu Reja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Polnjeni melancani
11.3.2006 12:13:16   
Nasy
njami, tole more bit pa dobro..kako naredite nadev, ko za golaž-mleto meso ali kar kašno šunkouser posted image si ne glih najbolj predstavljam

_____________________________

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Reja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kdaj lahko dojenčku uvajamo mandarine in d...
Včasih je veljalo, da naj bi se citruse uvajalo po 1. letu starosti. Vendar so priporočila dames drugačna. Kdaj in kako ...
Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?