Mel_A
|
Hmmm, moje miške so ble bolj lene sorte... al pa sem bla jaz prehitra. Sem jih prej po kosilu cvrla, pa sem jih zdej kar nekaj pojedla, pri 5 sem nehala štet, ufff. Pa sej ni, da me zdej moralni maček daje, ampak sem tko sita, imam pa še krompirjevo solato od kosila, ki jo bo najbrž moral pojest možek, sicer bom jaz počla. Sem primla prvo miš in sem si mislila, ah, sej ne bom, bom samo povohala... Pa sem jo odložla. In tako ene trikrat. Pol sm jo pa uničla. Nisem mogla otrokom (ki so prišli na vrata) ponudit, pa da bi ble not še surove, ane? Pa sm jih probala full, po moje ed vsake runde cvrtja po eno. Kaj pa vem, enih 7, 8, sem jih maznila. Sej vem, da ni ok, sam je blo pa to prvič v celi dieti (če odmislim obilnejše OH večerje), da sm ga tok usrala. No, vem tudi, da ni dobra tolažba, ampak... sej bo kmalu vodni. Pa še sadni prej. Hmm, vidim pa, da je pust itak naredil nekaj žrtev, pa rojstni dan... Selena, vse najboljše (čeprav z zamudo)!!! Hja no, zdej smo ga malo posračkale, od zdej naprej pa spet z močno voljo dalje, ane? Jutri pa peresniki z bučkino omako, za večerjo pa... ne, ne mislim se ji odpovedat, že tako bom imela 2 dni dost hudo pokoro potem... Končno sem kupla "Taškin" sladoled in se ga bom pošteno najedla. Mogoče bom še en mali krof. Če mi bo glih prostor v želodčku ostajal