|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vse najboljše in čestitke (23.+24.02.'06)!!!
24.2.2006 7:05:24   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  Vse najboljše in čestitke user posted image

user posted image user posted image  Suzy007 za 38. rojstni dan!!! user posted image user posted image

user posted image user posted image  Lani38 za 38. rojstni dan!!! user posted image user posted image

user posted image user posted image  Seleni za 33. rojstni dan!!! user posted image user posted image

user posted image user posted image  Sharpy za 25. rojstni dan!!! user posted image user posted image

user posted image user posted image  Lan za 24. rojstni dan!!! user posted image user posted image

user posted image user posted image  RibiciRR za 17. rojstni dan!!! user posted image user posted image

user posted image user posted image  Romanu (od Mateje*) za 35. rojstni dan!!! user posted image user posted image

user posted image user posted image  Mateji* in user posted image  Romanu za 5. obletnico ljubezni!!! user posted image user posted image

user posted image user posted image  Maticu (od Mojce 78) za 5. rojstni dan!!! user posted image user posted image

user posted image user posted image  Nejcu (od Ezi) za 2. rojstni dan!!! user posted image user posted image

user posted image user posted image  Urbanu (od Urbanček) za 2. rojstni dan!!! user posted image user posted image

user posted image user posted image  Žaku (od Sonje) za 2. rojstni dan!!! user posted image user posted image

user posted image user posted image  Samotu (od Tjuše) za 2. rojstni dan!!! user posted image user posted image

user posted image user posted image  Ani (od Sezam) za 1. rojstni dan!!! user posted image user posted image

user posted image user posted image  Lanu Žigi (od Evelinke) za 1. rojstni dan!!! user posted image user posted image

user posted image user posted image  Luki (od Mane.t) za 1. rojstni dan!!! user posted image user posted image

user posted image user posted image  Lei (od Janeje) za 1. rojstni dan!!! user posted image user posted image

Današnji "mesečki" so:

11 mesecev:
- Ana (od Megge)
- Luka (od Sase11)
- Tim (od @ )
- Tjaša (od Anitez)

10 mesecev:
- Luka (od Naki)
- Mark (od Anje5)

9 mesecev:
- Ana Lina (od Dejčke2)
- Vid (od Snežinke*)

8 mesecev:
- Aljaž (od Perchy)
- Patrik (od L&L)

7 mesecev:
- Tomo (od Malike)

6 mesecev:
- Klara (od Mery)

5 mesecev:
- Daša (od Tete Bete)

4 meseci:
- Marcel (od Udb)
- Sinja (od Beli)
- Svit (od Bagi)

3 meseci:
- Aja (od Mauri)
- Aleks (od Amy26)
- Ema (od Sije)

2 meseca:
- Maruša (od NR)

1 mesec:
- Neža (od Shooo)
- Zoja (od Pikice*)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vse najboljše in čestitke (23.+24.02.'06)!!!
24.2.2006 8:26:24   
anitaz
Hvala in čestitke vsem ostalim!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.2.2006 8:30:04   
Mina1
Vse najboljše vsi slavljeniciuser posted image !

Še posebej vse naj naj naši ribici RRuser posted image .

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.2.2006 9:57:04   
tanaja*
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.2.2006 10:02:21   
Anonimen
Vse najboljše vsem!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Moram pa dati eno pripombo. Ja, pač, moram. Mene pa moti, da čestitamo za en dan nazaj, ko je že vse mimo, je veliko lepše, da se na dejanski rojstni dan spomnimo nanje, ne pa prepozno. To je samo moje mnenje.user posted image

(odgovor članu tanaja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
24.2.2006 10:14:02   
Anonimen

Hvala in cestitke se vsem ostalim, ki praznujejo danes user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
24.2.2006 12:11:20   
Janeja
user posted image   HVALA!  user posted image

Pa čestitke in lepe želje tudi vsem ostalim slavljencem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.2.2006 12:18:42   
KODA
user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.2.2006 12:29:59   
Anonimen
Blacky... zgodi se, da mi ne uspe priti do računalnika ali pa, da sem lahko pri računalniku samo minutko ali dve, kar pa je premalo, da sestavim čestitko. Poleg tega večinoma čestitke pišem ponoči, v službi, kar tudi ni lahko, če moram vmes delati in če me nekaj 10x zmoti. Podnevi spim, kolikor lahko pri 2 meseca starem dojenčku.

Ja, ni ravno "najnaj" čestitanje za en dan nazaj, ampak kljub temu mislim, da je bistveno, da se spomnimo. In jaz se.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
24.2.2006 12:34:29   
petraz
Čestitke!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.2.2006 13:20:56   
Pupica
Čestitke vsem slavljencem!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
24.2.2006 17:08:47   
sezam
Ja naša Ana je včeraj imela 1. rojstni dan. Kako hitro je leto naokoli. user posted image

Zahvaljujemo se za vse čestitke.

Iskrene čestitke tudi vsem ostalim slavljencem.

user posted image user posted image user posted image user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
24.2.2006 21:48:56   
spacey
Vse naj naj vsem user posted image user posted image user posted image

PS: No mene tudi to moti, da ni vsak dan sproti. Če se gre za čestitanje ob rojstnih dnevih, potem naj bodo le ti na tisti dan in ne en dan kasneje ali pa celo prej!

In Kerensa, če ti ne znese, ker delaš ali pa se ukvarjaš z dojenčkom in starejšim sinom, potem to predaj Blacky, ki je, ko je imela to čez, vsak dan sproti lepo ažurno čestitke pisala. Ni poanta v tem, da se spomniš, ampak v tem, da dobiš čestitano na dan, ki je dejansko res "TVOJ DAN"! Če me razumeš. user posted image

In še nekaj, včeraj si bila na RR in si spraševala o raznih zadevah, ampak čestitke ti pa (kao) ni zneslo napisati, al kako?! Zame je to neresno, žal.

PSS: In še nekaj me moti, tista sijoča zelena me strašno moti, ker se niti prebrati ne da!

Lp in Kerensa upam, da se boš prav odločila in spet predala čestitke Blacky.

< Sporočilo je popravil spacey -- 24.2.2006 21:51:33 >

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 13
25.2.2006 14:20:55   
Anonimen
Konec koncev imaš prav...
Nekateri, ki imajo/imate preveč časa, dejansko ne morejo/morete razumeti, kako je, če ga nimaš dovolj/preveč. Če je to razlog za očitanje - prav, pa naj bo. Bom sprejela ta "očitek". In če je nekomu bolj pomembno gledanje na uro in celo sama barva (ki, mimogrede, sploh ni moja zamisel, ampak to se je kar nekako spregledalo), kakor pa namen - tudi to sprejmem. Tako, kakor sem vedno znala sprejemati ljudi, ki razmišljajo drugače od mene. Sestavljanje čestitke za objavo namreč vzame kar nekaj več kakor samo nekaj minut, urejanje samih seznamov pa tudi.
Torej bom rekla takole (pa naj ne izpade, da sem užaljena, ker nisem)... Na čast vsem tistim, ki jim namen "mojih" čestitk niti ni pomemben, jih prepuščam komurkoli. Piše jih lahko vsakdo, saj so tudi seznami javni. Pa se sami odločite, kdo jih bo pisal, kdaj jih bo pisal in v kakšni barvi bodo.
Jaz pa lahko, konec koncev, tudi na ZS čestitam tistim, ki jih poznam, kajne? Pa je čisto vseeno, ali je to 5 minut pred "D dnevom" ali pa 3 minute kasneje.
Za konec pa bi rada komentirala samo še to, da resnično nisem vedela, da trud in namen ne odtehtata ure in barve, da nisem vedela, da je občasno pomanjkanje časa razlog za kritiko (smiselno ali ne, vseeno) in da sem prepričana, da tudi marsikdo ne sprejme darila za svoj rojstni dan, če mu ga nekdo prinese "en dan prepozno".

(odgovor članu spacey)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
25.2.2006 14:48:37   
spacey
Nihče ti nič ne očita, daleč od tega .. ampak dejstvo je da si očitno preveč zasedena in da ne sfolgaš pri vseh stvareh. Razumljivo. In glede na to, da so čestitke nekaj posebnega, pomembnega (vsaj jaz tako mislim), bi bilo lepo, če bi bile sproti vsak dan za tekoči dan. Pa naj jih ima nekgo čez, ki jih lahko sproti objavlja. Se strinjaš?

Torej, če prav razumem prepuščaš čestitke ponovno (recimo) Blacky, ki ji to res nekaj pomeni in ima čas, ali se motim?!

Pa brez zamere. In seveda, da lahko na ZS čestitaš osebi, ki jo poznaš in ti nekaj pomeni, kakor vsi ostali.

Lp

Sweet Like Chocolate

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
25.2.2006 22:32:49   
Anonimen
... ki ji res nekaj pomeni...

To sem razumela, kakor da meni pa ne. user posted image

Ampak vse ostalo si pa pravzaprav pravilno razumela. Pisanje in objavo čestitk prepuščam komurkoli.

(odgovor članu spacey)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
26.2.2006 18:01:51   
smrka
Spacy pa daj ti pisi cestitke pa naj bodo v eni barvi, pa vsak dan tocna bodi... ajde dejmo, plizzz prevzemi ti to vlogo!!!!! Pa pazi da te nebomo lincale ce ker dan slucajno nebos utegnila cestitat!!!! MIslim halo!!!! Nebom komentirala vec, ker totalno prekipevam.

Kerensa tebi pa vsaka cast da si se trudila s temi cestitkami!

< Sporočilo je popravil smrka -- 26.2.2006 18:03:10 >

(odgovor članu spacey)
Neposredna povezava do sporočila: 17
26.2.2006 18:05:10   
bombonček
ČESTITKE VSEM!

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
26.2.2006 19:00:22   
spacey
Ah Smrka... user posted image

1. moj nick je
spacey in NE spacy ali kakorkoli drugače!
2. nikjer nisem pisala, da želim prevzeti čestitke, ampak jih prepuščam nekomu, ki ima več časa in doslednosti za to.
3. Kerensi pa vsaka čast ja, da se ji da toliko razlagat o vseh stvareh in čvekat v tri dni. Pa še dober podpis ima...

Sweet Like Chocolate

(odgovor članu bombonček)
Neposredna povezava do sporočila: 19
26.2.2006 20:59:24   
smrka
ok spacy, saj te zastopm.

(odgovor članu spacey)
Neposredna povezava do sporočila: 20
26.2.2006 21:01:29   
spacey
user posted image user posted image user posted image smrka, jst tut tebe zastopim... user posted image user posted image user posted image

Sweet Like Chocolate

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 21
26.2.2006 21:09:23   
Anonimen
A se lohk skregate na kaki drugi temi? user posted image user posted image user posted image

Jst cestitk nikol ne gledam, razen 24.2. in ce koga poznam, ki tisti dan praznuje rojstni  dan. Ta kricecih stvari sploh ne berem, ce pa ze, jih pa oznacim z misko, da vsaj kej vidm.

Men edin ni blo jasn kod zdej praznuje 23. in 24., pa se nisem kej dost sekirala. Zarad mene lohk so, lohk pa ne.

Pa ne se pobit, matr, ce nekdo samo izrazi svoje mnenje.

(odgovor članu spacey)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
   [Brisano sporočilo]
26.2.2006 21:21:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
26.2.2006 21:32:15   
Magi*
še dobro, da so se lomila kopja ob tejle temi, sicer bi spregledala, da je imela Ribica rojstni dan:

VSE NAJBOLJŠE RIBI!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa upam, da si se najedla kakšne dobro torte, ti si jo vsaj lahko privoščiš;)

PS: vse najboljše tudi vsem ostalim, ki so praznovali, praznujejo in bodo praznovaliuser posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
26.2.2006 22:40:55   
Anonimen
Tnx magi user posted image  Ja, pojedla en koscek torte, k sm jo sama spekla user posted image  Polovico torte je itak Luna polizala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Magi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?