|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Špikanje, bolečine
23.2.2006 9:30:51   
Špela
Koliko vas je tistih, ki ste na začetku nosečnosti pa čutite kakršno koli špikanje, krče(blage) v spodnjem delu trebuha? Kaj to lahko pomeni? Malo sem preplašena. Je pa občutek zelo neprijeten.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Špikanje, bolečine
23.2.2006 9:42:22   
MATEJA
Mogoče bi bilo bolje, če bi vprašala, koliko je tistih ki niso čutile špikanja, krčev in podobnih težav na začetku nosečnosti user posted image ?  Jaz sem že ena med (verjetno) 99 % ki so imele te težave. Ne sekiraj se, dokler ni izcedka, ni panike in verjemi, manj boš razmišljala o tem, manj te bo bolelo in bolje bo zate in tvojega user posted image . Lepo user posted image  ti želim pa brez zapletov. Špikanje pa itak spremlja celo nosečnost.

< Sporočilo je popravil MATEJA -- 23.2.2006 9:43:31 >

MOJ OTROK ME JE IZPOPOLNIL...

(odgovor članu Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.2.2006 11:46:54   
Reja
Jaz sem ena tistih, ampak sem slutila, da to ni nič posebnega, čeprav me je tudi skrbelo. Brez panikeuser posted image

(odgovor članu MATEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.2.2006 14:28:14   
nelly
Ja tudi jaz sem ena izmed tistih, ki me je na začetku špikalo.Saj me še zdaj samo malo manj ali pa tudi sploh ne, tako občasno. Pa tudi občasno imam takšne znake, kot bi se mi prikazalauser posted image .

(odgovor članu Reja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.2.2006 21:55:41   
zofka
Tudi jez sem na začetku, pa me malo špika na levi strani trebuha... Vidim, da nisem edinauser posted image !

(odgovor članu nelly)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.2.2006 6:25:44   
naja78
mene tudi,vse to je normalno.

punce,maternica se veča,pikica raste itd.....

(odgovor članu zofka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.2.2006 10:07:01   
sanjula
Špela, jaz sem v 25. tednu pa do sedaj nisem imela velikih težav s špikanjem, zadnjih 10 dni pa me zelo špika in boli tako da ponoči sploh ne spim, čez dan pa je bolje, ker več gibam, pa očitno ta napetost in bolečina popustita. Pravijo, da je vse to normalno, zato se ne poskušam preveč sekirat. Lepo nosečnost pa čim manj skrbi ti želim!user posted image

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.2.2006 12:08:37   
XXYY
Živjo punce!

Mislim, da ima to večina nosečnic težave. Tako kot je rekla Naja78 - maternica se širi, plod je čedalje večji in pritiska dol, zato vas špika dol. To je popolnoma normalno v nosečnosti. Dokler res ni izcedka, se nimate kaj bati. Velikokrat vas bo še špikalo in čedalje bolj vas bo špikalo (proti koncu), ampak to je samo večanje in teža ploda, ki pritiska na maternični vrat in takrat najbolj boli sramna kost.

Samo priporočam vsem = VELIKO POČIVANJA , pa bo vse vredu.

Pa brez panike vsem in lepo nosečnost še naprej.

(odgovor članu sanjula)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.2.2006 12:54:37   
Eviii
tako je, brez panike. špikanje je pri vseh user posted image  prisotno več al manj skori vseh devet mescev. naša maternica se v tem obdobju širi, naše medenične kosti se pripravljajo, da bodo dale plac našim user posted image , da bodo lahko prišli vn... umiri se in uživaj v user posted image .

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?