|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dabroston in CB
22.2.2006 7:09:51   
katy.25
Pred  7 meseci sem prenehala jemati KC. Mestruacija po prenehanju je bila neredna in boleča zato mi je gin. predpisal jemanje Dabrostona v dveh ciklusih. Prvič sem ga jemala januarja (13-17) in po treh dneh dneh po prenehanju dobila M. Ta mesec pa sem ga jemala od 11-17. Menstruacije sedaj ne dobim pa tudi znakov zanjo nimam, imam pa boleče in povečane prsi. Včeraj sm naredila test s CB in je bil lepo viden +, ravno sedalje sem test ponovila in je še vedno +. Kaj mislite, sem noseča ali samo Dabroston vpliva na test? Če ima mogoče katera izkušnje s tem ji bom hvaležna za odgovor.

Lep pozdrav in držim pesti za čimveč +!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dabroston in CB
22.2.2006 7:56:32   
girly
Če je CB pokazal +, potem si definitivno srečka user posted image ! Dabroston namreč ne vsebuje hcg hormonov, zato ni možno, da bi bil rezultat lažno pozitiven.

ČESTITKE! In lepo nosečnost!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu katy.25)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.2.2006 8:02:11   
katy.25
Hvala za odgovor, sem tako veselauser posted image ...in vsa zaskrbljenauser posted image .

(odgovor članu girly)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.2.2006 8:23:04   
Bety
Čestitam!!!!user posted image user posted image user posted image

Noseča si, ZAGOTOVO!!! Dabroston vsebuje progesteron, ki podpira nosečnost in pomaga pri zmanjšanju nadležnih izcedkov. PIJ GA DO KONCA 12.TEDNA!!!

Srečno!!!

(odgovor članu katy.25)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.2.2006 9:02:47   
katy.25
Hvala za odgovor in čestitke Bety!user posted image

(odgovor članu Bety)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.2.2006 9:05:14   
KODA
user posted image user posted image čestitke in lepo nosečnost.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu katy.25)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.2.2006 15:11:57   
enia
Tako kot pravijo punce, dabroston ne vpliva na rezultat testa.
ČESTTAM!! user posted image

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.2.2006 18:32:28   
inja2
Čestitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu enia)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?