|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Grdo zaceljeni šivi?
17.2.2006 11:04:27   
sonček balonček
Zanima me ali so šivi od prerezanega presredka pri porodu ponavadi skoraj nevidni in lepi? Pri meni šiv izgleda tako, da ima rob in je meso malo zamaknjeno. Skratka kdaj ali sploh kdaj se šivi ne vidijo več?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Grdo zaceljeni šivi?
17.2.2006 11:11:03   
NRMM
Tudi pri meni zgleda en šiv tako in sem 8 tednov po porodu. Mi je pa grdo zijala tam koža, ko sem prišla iz porodnišnice, ampak se je s pomočjo kamilic in bivacina spravila na svoje mesto.. Je pa res, da me še zdaj skeli, čeprav je g rekel, da je lepo zaceljen.

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.2.2006 11:23:49   
darjatimci
Sama sem bila trikrat šivana pa ni več nobenega sledu o kakih brazgotinah,pa po porodu res ni bilo kaj preveč lepo za pogledat na mestu šivanja.

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.2.2006 12:11:10   
doroteja23
Jaz imam tud grdo zašito. Ob dotiku imam kot dda bi mi en košček mesa bek štrlel. Kot bi se šil vtrgal.

Imeti otroka je zaneslijvo
najbolj čudovita brezumnost,
ki jo zgrešita zaljubljenca.

Neposredna povezava do sporočila: 4
17.2.2006 16:04:32   
bskrle
Mene so v LJ bolj slabo zašili, en šiv mi je na drugem porodu celo počil.
Dolgo časa me je bolelo, tudi ob spremembah vremena  še po enem letu. No potem sem bila pa lani pri bioenergetiku zaradi drugih težav in me je "spucal"user posted image . OD TAKRAT ne čutim nobenih bolečin na tistem mestu. V KR so me lepo zašili, tko je rekla sestra in res ne čutim kakšnih posledic.

Neposredna povezava do sporočila: 5
17.2.2006 16:27:13   
lelaval
Jaz sem bila 3x šivana in po porodih ni bilo nič kaj lepo za videt. user posted image  Po drugem mi je par šivov celo počilo, ostali pa so se vneli. user posted image
Najbolj mi je pomagalo šentjanževo olje - čim večkrat na dan sem se stuširala spodaj in namazala.
Čisto brez brazgotine pa nikoli več ne boš - žal.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

Neposredna povezava do sporočila: 6
18.2.2006 8:24:11   
matahari
Tudi jaz sem bila dvakrat šivana pred leti (nazadnje pred 15 leti) in se mi še zdaj pozna in tudi na otip se čuti..verjetno me čaka ista usoda tudi zdaj ko sem tretjič ponosna user posted image

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Je zgodnje odvajanje od plenic za otroka š...
Ste že slišali za manjpleničarstvo oziroma zgodnje odvajanje od plenic? Ker o tej metodi kroži veliko zmot, smo za najbo...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?